Scandal

February 28, 2021 16:00

By

Snežana Đurišić nema pojma šta joj RADE IZA LEĐA! U sve je UMEŠANA i Viki Miljković

Kako SCANDAL! saznaje, nekome iz Grand produkcije i te kako smeta što je Snežana Đurišić muzička urednica na projektu Zvezde Granda i čini sve da je skine sa te pozicije! Naime, u planu im je da se Snežana skine sa trona i da se napravi drugačija postavka za sledeću sezonu.

Drma joj se pozicija muzičke urednice kod Popovića

Po Grandu se šuška da neko iz produkcije pošto-poto želi da skine Snežanu sa pozicije muzičke urednice i da na njeno mesto postavi Viki Miljković – započinje naš izvor i dodaje:


Taj neko, navodno, smatra da je Viki lakša za saradnju i da će preko nje moći lakše da manipuliše, te da svoje zamisli sprovodi u delo, a sa Snežanom je nemoguće raditi bilo šta ispod žita jer je ona čvrsta i nikad ne odstupa od svog stava. Viki pak takođe poštuje pravila, ali nju lako mogu da obrlate jer je poverljiva sa ljudima. Ne zovu Snežu tek tako čelična ledi jer ona strogo poštuje pravila i niko ne može da je pokoleba. Ona je prvi čovek Saše Popovića i protiv njenog glasa niko ne može, a tim saboterima baš to i smeta jer Sneža nikad ne ide ni po babu, ni po stričevima. E sad, oni misle da će s Viki moći da rade kojekakve manifetluke, ali i ona samo izgleda malo blaža od Snežane, ali je i te kako oštra kada je to potrebno. U svakom slučaju, ostaje da vidimo da li će naredne sezone doći do promene u raspodeli žirija i uopšte pozicija u okviru Zvezda Granda – zaključio je naš izvor.

AUTOR: MARJAN KAMENOVIĆ/SCANDAL