Snežana Đurišić o Saši Popoviću svet portal svet
Svet

May 30, 2024 19:30

By

O Saši Popoviću niko nije pričao na ovakav način, ali Snežana više neće da krije šta zaista misli o njemu

Snežana Đurišić o Saši Popoviću iznela mišljenje

Diva narodne muzike Snežana Đurišić rado je govorila o svojim pevački počecima, karijeri, estradnim prijateljstvima, a dotakla se i odnosa koji ima sa Sašom Popovićem sa kojim već godinama sarađuje. Snežana Đurišić o Saši Popoviću nije krila svoje mišljenje koje će mnoge iznenaditi.

Snežana Đurišić o Saši Popoviću svet portal svet

Youtube printscreen / Grand specijal

Snežana Đurišić o Saši Popoviću govori u superlativu

Pevačica Snežana Đurišić osvrnula se na početak karijere i u razgovoru za šta je bilo najteže na putu ka uspehu.

– To je teško pitanje za mene, jer sam ja počela kao devojčica da pevam. Imala sam roditelje iza sebe i meni zaista ništa nije bilo teško. Kasnije, kada je došla porodica, e onda je to sve trebalo stići. To je bilo teško jer zahteva odsustvo – iskrena je diva narodne muzike, koja smatra da je recept za uspeh puno sreće.

Snežana Đurišić o Saši Popoviću svet portal svet

Ata images

– Sve bih uradila isto kao na početku. Kada je nešto previše teško sačuvati i kada je nešto dobro i dozirano, onda to traje. To je samo sreća. Niko nije posebno pametan da zna kako to treba tačno nego jednostavno to tako ide. Iz kuće ponesete ono što ste poneli i to je to. Kada je moja karijera u pitanju, nemam ni zamerku ni primedbu.

Pročitajte Snežana Đurišić progovorila o odnosu sa zetom, ne krije da joj održao lekciju – Slušaj ti, nemoj ženu

Ističe da je u današnje vreme teško imati pravog i iskrenog prijatelja, a još teže sačuvati ga, kao i da joj ne smeta ako se sa njom neko druži samo zato što je javna ličnost.

Snežana Đurišić o Saši Popoviću svet portal svet

Ata images

– Ako je nekome to bitno, drago mi je da mogu da ga usrećim svojom prisutnošću. Sačuvati iskrenog prijatelja je danas teško. Danas se brzo živi, poremećeni su neki kodeksi vrednosti i zaista je veliko bogatstvo ako čovek ima pravog prijatelja. Ja pod tim podrazumevam ljude na koje mogu da računam u svako doba – priča Snežana i dodaje da je pevačica Lepa Lukić jedna od njenih najiskrenijih prijatelja na estradi:

Lepa Lukić je meni bila uzor i na nju sam slaba. Šta god ona želi, ja samo pristanem.

Snežana Đurišić o Saši Popoviću rekla je nešto što će sve iznenaditi

Kako kaže, Saša Popović je posebna osoba na koju može da računa uvek i ko je uvek spreman da pritekne u pomoć i pomogne.

Snežana Đurišić o Saši Popoviću svet portal svet

Ata images

– Saša je neko ko kada bih mu rekla da mi treba stan i da nemam para, on bi reko “izvoli”. On ima dobro srce i svakome je pomogao ko god je to želeo i tražio.

AUTOR: SVET

IZVOR: BLIC

FOTO: ATA IMAGES, YOUTUBE PRINTSCREEN