svet

March 14, 2015 09:41

By

Snežana Stojković šokirala muža: Piksi nije verovao da sam uradila pravu tetovažu zbog njega!

snezana_stojkovic

Povodom jubilarnog 50. rođendana pete Zvezdine zvezde Dragana Stojkovića Piksija, njegova supruga Snežana je, njemu za ljubav, uradila tetovažu na ruci.

Iako nije pobornik tetoviranja, žena legendarnog fudbalera odlučila se na ovako originalan poklon jer je želela da ga iznenadi nečim nesvakidašnjim.

“Dugo sam razmišljala šta bih to mogla da kupim nekome ko je ostvaren i koga materijalne stvari ne fasciniraju. Došla sam na ideju da istetoviram nešto što će imati simboličko značenje u vezi s mojim mužem. Rešila sam da to bude početno slovo njegovog imena sa srcem, koje označava našu ljubav. Dragan je bio šokiran, pogotovo što zna da nisam pobornik takvog načina ukrašavanja tela. Nije verovao da je tetovaža prava, mislio je da sam zalepila neku sličicu na ruku. Kad je prošao prvobitni šok, bio je oduševljen” – opisuje Snežana.

Slavni sportista je rođendan 3. marta proslavio u krugu porodice, a iznenađenje su mu priredile i ćerke Andrea i Anja. Njih dve su se postarale za to da ga u dnevnoj sobi njihovog stana u Parizu sačeka gomila balona, kao i velika torta u obliku fudbalske lopte. Slavljenik se našao u vrtlogu emocija, jer to nije bilo sve. Ćerke su mu rezervisale i vikend u prirodi koja okružuje nekadašnju rezidenciju francuskih kraljeva.

“On obožava prirodu i životinje, a posebno konje, zbog čega su ćerke Andrea i Anja odlučile da mu obezbede boravak u Versaju. To je bio prelep porodični vikend na otvorenom. Vreme smo proveli u šetnji i jahanju ovih pametnih životinja” – otkriva Snežana Stojković.

IZVOR: Kurir.rs

FOTO: Hello