Dom Anastasije i Nemanje
Svet

April 27, 2023 20:52

By

Prvo oglašavanje Anastasije Ražnatović nakon što se saznalo da je trudna: Baba otkrila istinu o polu bebe

Snimak trudne Anastasije Ražnatović osvanuo u javnosti

Vest da je Anastasija Ražnatović u drugom stanju danas je osvanula u svim domaćim medijima. A, ubrzo je stigla i potvrda o istinitosti ove informacije.

Pročitajte Počele pripreme za Anastasijinu i Nemanjinu svadbu – Fudbaler otkrio deo atmosfere FOTO 

Snimak trudne Anastasije

Instagram

Kako je otkrila njena majka Ceca Ražnatović, cela porodica je neizmerno srećna što će se Anastasija i Nemanja ostvariti u ulozi roditelja. Upravo pevačica je i potvrdila kog pola je njeno treće unuče. Iako se pisalo da je u pitanju devojčica to niko sa sigurnošću nije mogao da tvrdi. Međutim, Ceca je na svom Instagram profilu objavila vest jednog portala koji je pisao da će Tasa dobiti ćerku, tako da sad možemo i da potvrdimo da će se ispuniti pevačicina želja da dobije unuku.

Pročitajte Ljubav Tase i Nemanje konačno dobila priznanje – Emotivan razgovor Cece i Anastasije o trudnoći pun jecaja i suza 

Čim se saznalo da je pevačica i fudbaler očekuju prinovi, Tasa se oglasila na svom Instagram profilu. Međutim, ona nije govorila ništa u vezi trudnoće, ali su njeni pratioci mogli da vide snimak trudne Anastasije, na kome se vidi kako uživa u blagoslovenom stanju dok se mazi sa kućnim ljubimcem svog izabranika.

 

 

AUTOR: SVET

FOTO: INSTAGRAM