svet

April 21, 2018 22:03

By

ŠOK ISPOVEST! Majka Mine Vrbaški za SVET: ISTINA o mojoj vezi sa Tominim bratom! Evo šta kaže o Mininim momcima u Zadruzi!

Ivana Vrbaški, Minina mama šokirana je ćerkinom izjavom da voli Đeksona:

Mina igra neku igru, ona se poigrava sa Đeksonom. To je moje mišljenje. Evo otkriću vam nešto – Mina spava u majici dugih rukava koja je moja, a Toma joj je ostavio istu takvu dugih rukava i ona je pre dve noći poljubila Tominu majicu i pomolila se. 

Nakon toga ide igra istine i ona izjavljuje da voli Đeksona. Zato ja mislim da je to njena igra. Kad se šeta po kući ona uopšte ne obraća pažnju na Đeksona i ne gleda ga, a kad je bila igra istine i kad je ona to rekla Đekson se onako uzbudio i bio je ljut. Tad sam videla osmeh na njenom licu i videlo se da joj je bilo drago. Ako Mina slučajno opet bude sa Đeksonom ja ću ući unutra i razbiću je, ali nadam se da neće doći do toga iskreno,” kaže Ivana i osvrće se na ćerkinu vezu sa Tomom:

“Sa Tomom sam se čula, ali ne želim da se mešam u njihov odnos. To da li će je on čekati, ja tu ne želim da se mešam. To je njihova stvar,” kaže za SVET Ivana i komentariše izjave Đoleta Đoganija koji tvrdi da je njoj i Mini mesto u zatvoru jer se ova smuvala sa bratom dečka svoje ćerke:

Nisam čitala šta je Đole Đogani izjavljivao. Javili su mi i mogu da kažem da je to smešno. Prvo, ja nisam u vezi sa Tominim bratom. Ispala je čitava pometnja. Mi smo se samo upoznali te večeri kad je bila emisija. On je mnogo mlađi od mene, a ja imam nekog drugog. Jeste da sam ja tražila vozača koji je trebalo da me vozi kući i zato sam sve vreme okretala glavu i pozdravila se sa njim, a to je ispalo kao da smo mi ko zna šta radili.’

AUTOR: Svet

FOTO: Svet