Svet

3 Juna, 2021 13:00

ŠOK! Jelena Batos rekla BRUTALNE DETALJE o Ša i njegovom odnosu sa Tarom!

Jelena Batos razgovarala je sa Drvetom mudrosti o Nenadu Aleksiću i iznela šta misli o celoj aktuelnoj situaciji.

ISKRENO!

Ja pokušavam da dođem do njega polako, ali on ima taj gard prema svima, ne samo prema meni. Šta god da mu kažeš, on će da kaže – Ja volim Taru. Jako teško dolazim do njega, ali sam napravila dosta koraka. Kad smo sami, više pričamo i otvara mi se, ali on ne voli da se sve čuje. Ja ne prepoznajem ovog Nenada uopšte, on je izgubio sebe, ne zna gde se nalazi, ne zna ni šta priča više. On oseća kao da su svi protiv njega, i njegov izlaz iz svega je Tara. Juče mi je rekao da ako se čujem sa njegovima, da mu se ne mešaju u vezu, indirektno je počeo da napada svoje roditelje. Počeo je i on malo da, ne da sumnja u sebe, nego da sumnja u informaciju koju on misli da ima. Počeo je da postavlja pitanja koja nije postavljao kad sam došla. Pričali smo za njene fešte, on iako brani sve, zna da želi sve na neki način – pričala je Jelena.

On se izgubio u vremenu i prostoru, i nadam se da će otvoriti oči. Mora da bude spreman na sve kad izađe, a ja verujem da nije. Prvo na osudu naroda, onda koliko ljudi mu je okrenulo leđa, ne samo prijatelji, nego i na poslu. Koliko je ovaj čin potresao Srbiju i šire, i za informacije koje je on dobio o njoj, putem gledaoca, novinara, da je to sve istina. Ja radim na tome da je to sve linč, da mora da čita između redova, a taj odbrambeni mehanizam će ga koštati, ima da ga tresne. Kroz par dana ću valjda uspeti da dođem do njega – nastavila je Jelena.

Batos je prokometarisala i Taru Simov.

Ja nju ne poznajem, gledala sam je na TV-u, ali videla sam šta ona u njemu budi. Ta devojka je nestabilno psihički, spremna sve da uradi, ona nema poštovanja za stvari koje je on žrtvovao. Ona kaže da ga voli, ali ako nekog voliš, ne ostavljaš ga samog i ne šalješ mu one balone ako znaš da će ga to koštati. Ona njega ne voli, on je njoj samo izlaz iz njenih problema, ekonomskih. Bila sam van, gledala sam sve što se dešava, ona je sve izgubila. Saznala sam da ona priliku da zaradi ne dobija u toj količini, pa je psihički pala, i svoje učestvovanje ovde je zbog toga jer je bila u psihičkom padu. To nije ljubav, to je opsesija. Oni su izlaz jedno drugome, ona zavisi od njega za novac, a on da ne bude sam – rekla je Jelena.

AUTOR: SVET

FOTO: RAJKO RISTIĆ, PRINTSCREEN/YOUTUBE