Star

25 Maja, 2021 18:00

Šok obrt! Tara se vratila BIVŠEM DEČKU!

Posle haosa koji je doživele posle Zadruge kada je shvatila da su je svi omrzli zbog veze sa Ša, Tara Simov konačno može da odahne! Njen bivši dečko Strahinja pružio joj je ruku pomirenja i postarao se da ne ostane na ulici i bez dinara.

TOTALNI PREOKRET!

„Tačno je da sam u kontaktu sa bivšim dečkom. Njegovi roditelji drže splav Tag, oni su od sada moji sponzori, a ja radim za njih”, rekla je kratko Tara za „Star“.

Inače, Strahinja je dečko zbog koga su se Tara i Ša više puta svađali u Zadruzi. Naime, Tara se u poverenju hvalila pojedinim zadrugarima da je Strahinja čeka napolju, a sada se vidi da cveta otkad su obnovili kontakt. Kako smo saznali, Strahinja nije dugo čekao već je brzo poslao poruku Taru, a onda su se i lično videli.

„Strahinja je znao da je ostala bez honorara, da nema ni stan, ni novac, ni garderobu. Porazgovarao je sa svojim roditeljima koji su vlasnici splava i ponudili su joj posao. Oni su je mnogo zavoleli još pre godinu i po dana kada su njih dvoje bili u ljubavi. Tara je presrećna. Svaki dan je tamo, promoviše splav i poziva društvo i fanove da dođu da uživaju”, objasnio je izvor blizak Tari za „Star“.

Promenila imidž

Naš paparaco zatekao je Taru prošle subote u frizerskom salonu na Novom Beogradu, kada je skidala nadogradnju i farbala se u plavo.

Iz salona je izašla sa znatno kraćom kosom, pa su odmah krenuli komentari da sada liči na Ivanu Aleksić.

Kako smo još primetili, Tara više nije ispijena i sa velikim podočnjacima, pa izgleda da joj je razdvojenost od Ša bila potrebna da shvati neke stvari i da se posveti sebi. Kako smo još primetili, Tara više nije ispijena i sa velikim podočnjacima, pa izgleda da joj je razdvojenost od Ša bila potrebna da shvati neke stvari i da se posveti sebi.

 

AUTOR: STAR

FOTO: RAJKO RISTIĆ, IVAN VUČIĆEVIĆ, BOJAN VUKOVIĆ