scandal

July 12, 2020 03:38

By

ŠOK VIDEO: Pogledajte kako je otac dočekao Maju Marinković! (VIDEO)

Maja Marinković će pamtiti superfinale Zadruge 3 do kraa života zbog susreta sa svojim ocem Takijem! Ona je osvojila 13. mesto, a uz suze iz Zadruge ispratio je njen oženjeni dečko Janjuš.

– Prošle godine je bila peta, ali ako se može suditi po onome što je pokazala, trebalo je ranije da ispadne – naveo je Marko Đedović.

– Iznenađena sam što je dovde došla, mislila sam da neće doći u superfinale – rekla je Ivana Šopić.

Majin otac sačekao je zadrugarku odmah na izlasku, jedva joj je pružio i ruku, a onda mu se Marinkovićeva zaletela u zagrljaj.

Svesna sam koliko je moj tata ljut i da sam uradila neke stvari koje nisam smela, to je bilo jače od mene. Porazgovaraćemo, pa ćemo videti. Uplašena sam, unutra izgubimo pojam o spoljnom svetu, pogubila sam se i bila sam izolovana – pravdala se Marinkovićeva.

Janjuš je zaplakao – rekao je voditelj Milan Milošević.- Da li je on bitan, da li sam ja plakao deset meseci kući… Janjuša si našla – rekao je Taki.

 

Srce ne bira, nisam mogla protiv toga, svesna sam koja je težina toga, nema opravdanja, uradila sam jako loše stvari, to je bilo jače od mene – rekao je Mića.

U koju crnu kuću da primim Janjuša, pitanje je da li ću nju da primim u kuću. Poslao sam je da bude prva, ali ona izlazi kao ljubavnica, sramota – rekao je Taki.

Snaći će se Janjuš, ima 35 godina, tata me nije tako vaspitao, ceo život je posvetio meni. Ja ovo poniženje sebi ne bi dozvolila da ga ne volim. Ja želim da budem sa Janjušem, ali želim i da pričam sa svojim tatom, da svi porazgovaramo – rekla je Maja.

Taman posla da pričam sa Janjušem, on ima ženu i dete, neka ide kod njih. Oni su dva sveta i godine i razlika. Deset kila sam nabacio, plakao sam svako veče, dobio sam šećer zbog nje, zaglavio sam u urgentni centar. Njena majka kaže isto. Ali Maja je mlada i sve će da ispravi u četiri zida – rekao je Taki.

Detaljnije o svemu pogledajte u nastavku.

http://https://www.instagram.com/tv/CChHFWqB2g7/?igshid=cbophyalvibc

https://www.instagram.com/tv/CChHFWqB2g7/?igshid=cbophyalvibc

AUTOR: SCANDAL!

FOTO: IVAN VUČIĆEVIĆ