Star

31 Januara, 2022 18:00

ŠOKANTNE PROMENE U „IGRI SUDBINE”: OVO NIKO NIJE OČEKIVAO! (VIDEO)

Brojimo sitno do kraja druge sezone najgledanije i najdugovečnije domaće serije „Igra sudbine” – veliko finale biće prikazano u četvrtak, 3. februara, ali ono nikako ne znači i kraj sage o porodicama Kanački i Ožegović! Već sutradan, 4. februara, gledaćemo početak nove sezone i to u duplom trajanju – prva epizoda novog serijala zapravo će biti film i tada ćete primetiti da nema nekih dragih likova. Kako smo već pisali, glumice Jelena Đukić (Višnja) i Iva Štrljić (Dijana Erski) neće stati pred kamerama u novim epizdama, baš kao ni Milorad Damjanović (Doda) ni Ivana Dudić (Nora), a možda najšokantnije otkriće jeste da ni Draganu Mićalović, koja glumi Unu, više nećemo gledati u TV hitu za koji scenario piše Žarko Jokanović.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Dragana Mićalović (@hipokampelefentokamela)

Naravno, produkcija se pobrinula da odsustvo onih koji su otišli nadoknadi novim glumačkim imenima, te će se tako u novoj sezoni ekipi priključiti dvadeset novih glumaca, na čelu sa glumačkom divom Mirom Banjac. Interesantno je da će jednu od uloga odigrati i Deni Mešić, rođeni brat Ammara Mešića, koga u „Igri sudbine” gledamo kao Strahinju. Hoće li njih dvojica i pred kamerama biti u rodu zasad nije poznato, budući da se svi detalji o novoj sezoni, a posebno o karakterizaciji likova, drže u strogoj tajnosti.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Deni Mešić (@deni.mesic)

Još detalja o novoj sezoni (između ostalog i to da li Matea Milosavljević i Pavle Jerinić napuštaju seriju), saznajte u novom broju magazina „TV Novele”, koji vas uveliko čeka na svim kioscima – požurite po svoj primerak i na vreme obezbedite svoju dvonedeljnu dozu vesti, intervjua i tračeva o turskim, latinoameričkim i balkanskim glumcima!

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели TV Novele (@tv_novelesrbija)

U nastavku pogledajte kratak video i saznajte šta smo vam, između ostalog, pripremili u novom broju, a potom trknite do kioska i nabavite svoj primerak!

 

Usput vas podsećamo da je na kioscima i specijalno izdanje TV Novele HOROSKOP, u kojem vas čekaju najdetaljnija astrološka predviđanja za celu 2022. godinu – možete saznati šta čeka vaše omiljene zvezde, a šta vas, a tu su i pokloni – kalendar sa likovima iz serije „Kolo sreće” i poster Nazli i Firata iz „Punog meseca”. Takođe, svako ko kupi TV Novele HOROSKOP dobija šansu da osvoji autobiografiju Džana Jamana, koja je nedavno izašla u Italiji i puna je njegovih dosad neobjavljenih fotografija!

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели TV Novele (@tv_novelesrbija)

AUTOR: TV NOVELE

FOTO: Aleksandar Krstović