svet

September 12, 2017 18:23

By

ŠOKANTNO! Bivši robijaš preti Soraji: Razneću te na komade!

Soraja Vučelić i dalje je na meti krimosa, a pošto su joj prošle godine zapalili auto, sada joj prete smrću. Da sve bude još jezivije, ona zna da iza poruka koje joj redovno stižu stoji bivši robijaš (ime poznato redakciji) i da joj je baš on hakovao sve profile na društvenim mrežama. Reč je o bivšem osuđeniku kog ona lično poznaje i koji trenutno ne živi u Srbiji. On je opsednut njome, pa je Sorajinu sliku sa dečkom koju je ona objavila na instagramu doživeo kao provokaciju.

“Soraja je vezu sa Markom krila godinu dana i mnogi su mislili da je slobodna, ali kada su videli fotografiju na kojoj mu ona čestita rođendan, sve je bilo jasno. Bivši robijaš shvatio je ovo lično jer se u zatvoru svima hvalio kako ima poseban odnos sa Sorajom. Cela ćelija bila mu je puna njenih slika iz novina, a kada je izlazio, sve fotografije poneo je sa sobom”, objašnjava naš izvor, i dodaje da Vučelićeva zna za sve to i da ga je prijavila policiji.

“Njoj svakodnevno stižu poruke u kojima je vređa i preti joj, i to sa nekih nepoznatih brojeva. Iako nije plašljiva, jasno joj je da ima posla sa opasnom osobom. Posebno ju je zabrinula jedna poruka u kojoj joj kaže da će je razneti na komade. To ju je podsetilo na paljenje auta, pa joj nije svejedno”, kaže naš izvor, i dodaje da Soraju teši podatak da on ne sme da dođe u Srbiju.

Neke mere opreza ipak je preduzela, pa je izlaske i zabavu svela na minimum, a vreme posvetila pripremama za novi pinkov rijalitiji Zadruga, u kojem će biti jedna od voditeljki.

AUTOR: Tamara Drača

FOTO: svet