Scandal

January 27, 2022 21:00

By

ŠOKANTNO! Jovana Jeremić pokazala zadnjicu i međunožje! Tvrdi da je mnogo više od dame!

Sa Jovanom Jeremić nikada nije dosadno. Taman što se primirila na nekoliko dana, ponovo je rešila da nas šokira. Ovaj put tako što je pokazala prvo zadnjicu, a potom i međunožje.

Pre nekoliko dana Jovana je objavila snimak na kome se vidi da je na tretmanu za čvrstu pozadinu, te je otkrila tajnu svoje zategnute guze.

PROČITAJTE: Jovana Jeremić uradila je nešto za Cecu i time objavila rat Karleuši!

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели JOVANA JEREMIC (@jeremicjovana)

Jovana Jeremić pokazala zadnjicu i međunožje! Tvrdi da je mnogo više od dame!

Međutim tu iznenađenjima nije kraj. Jovana je danas sa svojim pratiocima na Instagramu podelila fotgrafiju koja baš i nije damska, tačnije, na njoj pokazuje svoje međunožje. Doduše, obučena.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели JOVANA JEREMIC (@jeremicjovana)U

Uz fotografiju je dodala i opis:

Znam da ne sedim po pravilima, ali ja nisam dama. Ja sam Jovana Jeremić. Mnogo više od toga. Sve ono što ljudi zovu slobodom. Bez slobode nema čiste svesti i nema pametnih odluka. Biti slobodan da izabereš. Da voliš. Da prihvatiš i odlučiš šta ćeš. Sloboda je preduslov svega kvalitetnog. Da u toj slobodi ipak izabereš ispravno, a ne krivo- e, to je već pitanje mudrosti i stanja duha. Ja sam stara duša, a stare duše su iskustvene, mudre i osećajne. Imaju osećaj za dobro, pravo i svevremensko – napisala je Jeremićeva.

PROČITAJTE: Verica Rakočević prošetala u miniću, pa zažalila! Evo šta je rekla o neprijatnosti koju je doživela!

FOTO: ATA IMAGES, INSTAGRAM