Scandal

June 20, 2021 18:00

By

ŠOKANTNO! Ovo je pravi razlog što je Ša preuzeo Tarin dug! Da joj nije dao 50.000 evra, DOŽIVEO BI PAKAO!

Jedan parapsiholog koji je proverio datume rođenja Tare Simov i Nenada Aleksića Ša objašnjava zašto je reper dao 50.000 evra za Tarine dugove!

Savest mu nije dala mira, u snu su ga proganjali demoni jer je napravio mnogo grešaka u poslednje vreme, zato je rešio da plaćanjem Tarinog duha nađe neko iskupljenje!

Nenad je takav čovek, ne može da se bori sa svojom savešću i nekako je osećao da tim gestom mora da se iskupi za sve loše što je učinio – započinje parapsiholog za SCANDAL! i dodaje

On je u poslednje vreme osećao veliku teskobu i imao je opasne noćne more koje su mu ukazivale na činjenicu da se ogrešio i o svoju ženu, ali i o Taru koju je zaveo. Ipak je ona klinka, a on zreo muškarac koji je morao da pazi na svoje postupke. Zbog svega toga njemu je neki unutrašnji glas dao signal da će preuzimanjem Tarinog duga na sebe skinuti osećaj griže savesti i da će se koliko toliko iskupiti za sve što je učinio. Da nije to uradio, ko zna šta bi ga sve stiglo, prosto ne bi mogao da se nosi sa osećajem krivice – objašnjava parapsiholog i dodaje:

Sigurno se pitate zašto se iskupio Tari, a ne ženi koju je prevario, ali ja vidim da su on i Tara rođeni jedno za drugo, a vidim i da mediji pišu da su oni nekako slični i da su predodređeni da budu zajedno. Ima tu potencijala i za nastavak veze, čak i za brak i zajednički život. Sigurno će se nakon rijalitija naći i nastaviće vezu, a ako sve bude kako treba, mislim da će zajedno širiti i porodicu. Samo Tara treba još malo da sazri i odraste i tada će im se sreća osmehnuti. Njegov brak sa Ivanom se neslavno završio, to je istina, ali verujte da je tako moralo da bude jer njih dvoje nisu povezani za ceo život, a sa Tarom i te kako ima preduslova da se skrasi na duže – završava parapsiholog

AUTOR: MARJAN KAMENOVIĆ/SCANDAL

FOTO: RAJKO RISTIĆ, IVAN VUČIĆEVIĆ, PRINTSCREEN/YOUTUBE