Svet

5 Februar, 2021 14:52

Šopićka OPLELA po Kariću i misici! „Treba da ga OPERE od RUŽNE PROŠLOSTI”!

Bivša učesnica „Zadruge” Ivana Šopić prokomentarisala je flertovanje njenog bivšeg dečka Stefana Karića i misice Jovane Ljubisavljević.

Šopićka oplela po Kariću i misici!

Naime, Šopićka nije štedale reči kada je njen bivši dragi u pitanju, a evo šta je rekla o Stefanovoj potencijalnoj vezi sa Jovanom Ljubisavljević.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Stefan Karic (@karic___s)

E, pa meni su slatki zajedno, možda su fizički neskladni, ali su energetski kliknuli, što je mnogo bitnije i imaju mnogo zajedničkih tema. Mislim da trebaju da se posvete nekoj kulinarskoj emisiji, jer im je hrana jedina, ups, izvini, jedna od tema. Lepo je kada sa partnerom deliš ista interesovanja – rekla je Ivana za Pink.rs i nastavila:

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Jovana Ljubisavljević (@ljubisavljeviceva)

Ne može da se poredi početak našeg i njihovog odnosa, jer ja nisam bila ničija meta, počeli smo vezu iz ljubavi i spontano, mada kako prolazi vreme, sve više mislim da sam bila pikirana, bila sam u zabludi, pikirana sam iz drugih razloga, da ga operem od optužbi da je homos*ksualac, a možda je Jovana pikirana da ga opere od njegove ružne prošlosti, Ive, Ivane. Tako da ne znam ko je pikiran, ko je karo, ko je tref, ko je herc, ali mi sve ovo liči na crtani “Mačke iz visokog društva“, zato što mačke koje su nasledile bogatstvo i ogromno nasledstvo, završe na kraju na ulici, zajedno sa uličnim mačkama. Toliko od mene – zaključila je Šopićka.


Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

FOTO: IVAN VUČIĆEVIĆ