scandal

20 Novembra, 2019 15:00

SORAJA DOBILA BEZOBRAZNO SKUP POKLON OD BIZNISMENA IZ AMERIKE: EVO KOLIKO HILJADA EVRA JE PUKAO NA NJU!

Soraja Vučelić je pre priredila gala-proslavu rođendana u Beču.

Snimci na kojima starleta kiti pevače evrima obišli su domaću javnost, a sada je jedan od prisutnih gostiju otkrio neverovatnu informaciju sa samog slavlja.

Naime, kako izvor za Alo otkriva, Vučelićevu je sačekao isuviše skup poklon na recepciji hotela u kom je odsela, i to baš na dan rođendana.

– Sačekao ju je ogroman buket ruža i kutija u kojoj je bio sat. Reč je o najnovijem modelu dijamantskog sata marke „Roleks“, čija je vrednost 65.000 evra. Vučelićeva ga je dobila od bogatog udvarača koji je dugo zaljubljen u nju, a reč je o biznismenu koji živi u Americi – ispričao je izvor.

– Osim poklona, Soraja je od njega dobila i čestitku za rođendan u kojoj je stajalo: „Dijamanti za najlepši dijamant“ što ju je ostavilo bez teksta. Soraja se ljubazno zahvalila na poklonu, a u znak zahvalnosti, sat je nosila na žurki. Inače, taj biznismen je toliko zaljubljen u Soraju da je već dugo obasipa skupocenim poklonima, ali ona još uvek nije spremna da uplovi u vezu sa njim.

https://svet-scandal.rs/vesti/toliko-se-izoblicila-da-lici-na-rodu-soraja-sokirala-javnost-bizarnom-fotkom-a-nije-u-pitanju-golotinja-foto/


Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

AUTOR: scandal!

FOTO: instagram