Scandal

December 17, 2020 14:00

By

Srđan Predojević se VRAĆA kući! Nećemo ga gledati UJUTRU!

Srđan Predojević ponovo se vraća u na televiziju „Pink”, ekskluzivno saznaje Kurir. Srđan neće biti voditelj Jutarnjeg programa, već će imati svoj autorski projekat.

Ponovo kući, ali u drugom terminu

Voditelj je nedavno razgovara sa predstavnicima ružičaste televizije i na obostrano zadovoljstvo su ispregovarali uslove njegovog angažmana.

Predojević je već 15 godina voditelj koji u jutarnjim programima izveštava Srbiju o brojnim temama. On je do pre tri meseca bio zaposlen na televiziji Prva gde je dobio otkaz, a pre toga je radio na RTS-u i televiziji BK.

Da podsetimo, u medijima se pojavila priča da ge je njegova sada bivša koleginica Jovana Joksimović zvala da pređe na televiziju njenog muža kao i da je Srđan to odbio. Ona je tada izjavila:

Tačno je samo to da smo nas dvoje imali potrebu da radimo nešto, svako za sebe. Tačno je i da nam se želje razlikuju, ali mislim da je to najnormalnija stvar na svetu, osim kada je se dohvate tabloidi. Tada sve što je tačno i uobičajeno postane skandal. Mogla bih reći da tabloidi uspevaju da od tačnog naprave više tačno, pretačno, skandalozno tačno, i skroz netačno. Na svu sreću, Srđanu i meni je naše obično tačno sasvim dovoljno – rekla je Jovana Joksimović za Kurir.

FOTO: BOJAN VUKOVIĆ