Svet

April 4, 2024 19:30

By

Draganin suprug otkrio šta će posle razvoda od imovine vredne 100 miliona dolara pripasti pevačici

Šta će posle razvoda pripasti Dragani Mirković pitaju se svi

Razvod pevačice Dragane Mirković i biznismena Tonija Bijelića i dalje je glavna tema u svim medijima. Iako svi žale što se naizgled veoma idiličan brak raspao, mnogi se pitaju šta će posle razvoda pripasti Dragani Mirković i kako će poznati par podeliti imovinu vrednu skoro 100 miliona dolara.

Šta će posle razvoda pripasti Dragani Mirković svet portal svet

Instagram

Kako piše Telgraf, suprug Dragane Mirković je vlasnik fabrike pogona Majbah Kupe, vlasnik je auto kuće, kao i građevinskih firmi i televizije DM SAT, koja nosi naziv po inicijalima njegove supruge.

Pročitajte Posle ovih reči Melinu više niko neće kriviti za razvod – Jasno je zašto je odlučila da ode

Par takođe poseduje i firmu za prodaju luksuznih automobila, a među njihovim mušterijama je i veliki broj pevačicinih kolega.
Dragana i Toni poseduju brojne nekretnine, kao i ogroman dvorac koji su zakupili na 100 godina i u njegovo renoviranje uložili ogroman novac.

Šta će posle razvoda pripasti Dragani Mirković svet portal svet

Instagram

S obzirom na to da je kada se udala za Tonija važila za jednu od najvećih balkanskih zvezda, jasno je da Dragani bogatstvo njenog muža ništa nije značilo, pa joj je i sada nebitno šta će posle razvoda pripasti njoj.

Šta će posle razvoda pripasti Dragani Mirković otkrio je Toni

Poznato je koliko je bila velika Tonijeva ljubav prema Dragani, međutim, manje je poznato da se sva biznismenova imovina vodi na pevačicino ime. Bijelić je još ranije to otkrio, a kada je upitan zašto je sve prepisao na suprugu, Toni je odgovorio:

– Zato što sam to hteo!

Šta će posle razvoda pripasti Dragani Mirković svet portal svet

Foto: Instagram

Ovim postupkom je pevačicin još uvek zakoniti suprug možda i dao odgovor na pitanje šta će posle razvoda pripasti Dragani Mirković jer joj je sve pripadalo i pre razvoda.

Međutim, Dragani, kao što je nedavno istakla, bogatstvo uopšte nije važno.

– Ja sam radnik i oduvek sam radila, a onaj ko je radnik nema čega da se plaši. Ja sad nemam novca, sve je otišlo na koncerte i u humanitarne svrhe, ali radiću – rekla je folk diva.

 

 

AUTOR: SVET

IZVOR: TELEGRAF

FOTO: ATA IMAGES, INSTAGRAM