Stajlinzi Jelene Đoković
Svet

September 27, 2023 09:00

By

Titula najstilizovanije dame je njena: Modni znalci se kunu u ovaj Jelenin bezvremeni klasik FOTO

Stajlinzi Jelene Đoković odišu romantičnom notom

Supruga Novaka Đokovića, Jelena Đoković trenutno važi za najstilizovaniju damu u Srbiji a za to je zadužena niko drugi do njena malenkost i smisao za kombinovanje odevnih komada.

Stajlinzi Jelene Đoković

Jelena Đoković stilizovana na tribinama bodri Novaka

Naime, Jelena trenutno boravi u Sarajevu gde je sinoć prikazan dokumentarni film “Mudrost traume” dr Gabora Matea u organizaciji Fondacije “Novak Đoković”.

Ona je slobodno vreme iskoristila kako bi prošetala gradom, a u ovom izdanju je retko viđamo. Jelena je ponela pravi bezvremeni klasik – mantil sive boje, trenerku, kosu je vezala u visoku punđu, a papreno skup nakit je bio neizostavan.

Stajlinzi Jelene Đoković

Jelena oduševila jesenjim stajlingom u Sarajevu

Samo ogrlica koju je Jelena nosila košta oko 2.000 evra, a torba poznatog svetskog brenda košta oko 1.000 evra. Jelena Đoković, inače, poseduje kolekciju detalja, o čemu se ranije pričalo u javnosti.

Stajlinzi Jelene Đoković oduševljavaju

Supruga Novaka Đokovića uvek odiše elegancijom i prefinjenošću. Pre nekoliko nedelja na proslavi košarkaša pojavila u efektnoj haljini koja je nosila posebnu simboliku. Za ovu jedinstvenu priliku Jelena se odlučila za posebnu odevnu kombinaciju.

Haljina od svile inspirisana sicilijanskom kulturom i bojama, bila je veoma efektan izbor. Haljina je u online prodaji dostupna za oko 1.950 evra. Lepršava haljina sa dizajnom trešanja koje inače predstavljaju “voće sreće”, savršeno se slagala uz neupadljive bež štiklice.

AUTOR: SVET

FOTO: GETTY images