Stan Nine Radulović portal svet
Svet

November 7, 2023 18:19

By

Evo sa kim živi Nina Radulović u prelepo opremljenom stanu: Ovde caruje ljubav i apsolutna sreća (foto)

Stan Nine Radulović prelepo je uređen

Voditeljka Nina Radulović živi sa sinom Lavom u stanu koji su njih dvoje uredili po svojim merilima. Nameštaj je pretežno u beloj i sivoj boji, kao i zidovi, a čini se da je voditeljka veliki ljubitelj cveća koje gaji u saksijama. Na zidovima su slike, kao i fotografije naslednika. Stan Nine Radulović je kao iz bajke…

Stan Nine Radulović

ATA images

‒ Lav mi je danas dok sam žurila da pošaljem još samo jedan „mail“ i srknem poslednji gutljaj čaja, pre polaska na posao rekao: „Mama, kako si lepa, daj da te slikam“ ‒ pohvalila se Nina.

Pročitajte Nina Radulović upecala bogataša u Americi – Putuje u egzotične zemlje, a o jednom delu njenog tela svi pričaju

Nina Lečić jednom prilikom je rekla da joj je naslednik kojeg ima sa glumcem Branislavom Lečićem najveći kritičar.

Ovaj moj sin, samo juri da nešto, ili nekoga slika. Tu bude umetničkih momenata, priznajem, ali ume baš i da me naljuti kad se prikrade neočekivano i škljocne neki “nezgodan ugao”.

Pročitajte Nina Radulović u šoku, ne prestaje da plače zbog Leke

– Mada gledajući ove slike gde promovišem zdrav život i sportski duh…. možda sam ipak previše stroga? Lave dobio si posao! Postaješ moj lični asistent za društvene mreže – napisala je Nina.

Poznata voditeljka i bivša supruga Branislava Lečića dosta vremena provodi u kuhinji, gde prave svoje specijalitete.

Pročitajte Druga žena – Nina Radulović iznenadila promenom, razvod je učinio svoje (foto)

Voditeljka je svojevremeno pričala o svojim navikama, te rekla da je ranoranilac.

– Volim ova jutra, kad ustanem u 5h, pa sve stignem do 10h – napisala je u jednoj objavi na Instagramu i u šali dodala da joj, kad porani, ostatak dana propadne jer je kao ošamućena od nespavanja.

AUTOR: SVET

IZVOR: BLIC

FOTO: ATA images