svet

January 10, 2016 00:35

By

Stanija odgovara na pitanja gledalaca: Kristijan nije platio moju pobedu u “Farmi”! Više me nećete gledati! (video)

stanija dobrojevic instagram

Stanija Dobrojević večeras je gost u emisiji Farma – Narod pita.

Voditeljka ju je pitala da li bi učestvovala u sledećoj sezoni “Farme”, a ona je odgovorila da ne bi jer je sita takvih rijalitija.

“Mogla bih da učestvujem samo u “Survajveru” ili nečemu sličnom. Nikada više u drugim rijalitijima me nećete videti”, naglasila je ona.

Stanija je otkrila da je primetila da je narod bio kivan kada je mislio da će pobediti njena suparnica Tamara Đurić, koja je ostala iza nje na drugom mestu.

Ona se izvinila što je podržala Đurićevu kada je vređala Muslimane, jer, kako kaže, nije znala da je to bio govor mržnje.

Evo šta je rekla o njenom odnosu sa Tamarom:

“A što se mog emotivnog statusa tiče, ja sam slobodna devojka”, istakla je starleta, a prenosi alo.rs

Ona kaže da joj je grljenje sa Kristijanom davalo veliku energiju i da joj je on jako značio u rijalitiju.

stanija-dobrojevic-foto-printskrintv-pink-1452379204-820867

Među brojnim rečima podrške bilo je i onih kojima neke stvari nisu bile jasne, te su želeli da znaju da li su tačni natpisi u medijima da je Kristijan Golubović pomogao u njenoj pobedi.

“Kako se oseća nakon Kristijanove izjave da je dao 12.000 evra za tvoju pobedu”, upitala je gledateljka, ali starleta je sve to pokušala da demantuje, navodi kurir.rs

“Smatram da on to nije izjavio, da je izvučeno iz konteksta. Znam da ima 12 administratora na fejsbuku, možda je zato to napravljeno. Kristijan ništa nije platio za moju pobedu, a stvarno je degutantno to što se piše. Ovo je bila nešto drugačija “Farma” jer su ljudi od samog početka imali dva favorita. Kristijan i ja smo zaista poseban tandem koji je napravio bum i u tom rijalitiju, a vidim i posle smo interesantni medijima”, rekla je Stanija.

Dobrojevićeva je otkrila i da ne bi pravila golišave selfije da joj je otac živ.

“Nažalost, sudbina mi je takva da nemam oca. Da je on živ sigurno mi ne bi palo na pamet da pravim golišave selfije”, istakla je Stanija.

AUTOR: svet.rs

FOTO: instagram/stanijadobrojevic / printscreen