svet

July 2, 2016 17:21

By

Stanija se ne šali s pevanjem: Zakazala nastupe sa bivšim farmerom u Italiji, Austriji, Nemačkoj…

stanija-IVAN-VUCICEVIC
Stanija Dobrojević ozbiljno prilazi pevačkoj karijeri, pa je s tim u vezi već dogovorila nastupe sa bivšim farmerom Stefanom Jakovljevićem.

“Naši nastupi se uveliko zakazuju, a prvi nastup će biti u septembru. Leto smo i ona i ja uzeli za odmor, što ja zbog Farme, što ona zbog svojih obaveza. Četiri-pet nastupa je već zakazano”, kaže Jakovljević.

Staniji, kako sama kaže, časove pevanja drži Ivana Selakov, a ona je odlučila da joj u prvoj pesmi saradnici budu neki od najuspešnijih imena sa domaće muzičke scene.

Imali smo već dosta proba. Stanija vežba pevanje sa Ivanom Selakov, a ono što je jako bitno jeste to da ima talenat i da može sa njom da se radi. Verujem da će se ona jako dobro pokazati u celom ovom projektu. Mi smo se prvenstveno fokusirali na dijasporu, tako da su svi zakazani nastupi za sada u Italiji, Švajcarskoj, Nemačkoj i Austriji”, zaključuje mladi pevač.

Stefan-Jakovljevic-copyBuduća pevačica je, u sklopu marketinških aktivnosti koje prate njen muzički prvenac, pozirala sa manekenom iz svog spota, a  malo je reći da je fotka provokativna, budući da su na njoj oboje skroz goli.

AUTOR: svet.rs

IZVOR: pink.rs

FOTO: ivan vučićević