Stigle su nove TV Novele
Svet

June 9, 2022 10:00

By

Nema kraja: „Kolo sreće” dobija 200 novih epizoda?

Stigle su nove TV Novele 

Dugo smo mislili da ne postoji televizijski projekat u Srbiji koji bi mogao da „pomrsi konce” maratonskoj sapunici „Igra sudbine”. Ta serija bila je ubedljivo najgledaniji televizijski sadržaj u našoj zemlji od samog početka emitovanja. Ali onda se dogodilo nešto što je za mnoge bilo nezamislivo! Prestigla ju je konkurencija i to ona koja brani boje iste televizije na kojoj se emituje i saga o Adi Kanački. Reč je, naravno, o seriji „Kolo sreće”, čije su glavne zvezde Nela Mihailović, Tamara Radovanović i Nikola Šurbanović. Naime, epizoda u kojoj se otkriva ko je Marin izgubljeni sin bila je gledanija od epizode „Igre sudbine” koja se emitovala iste večeri, samo nešto kasnije. Tako javlja magazin TV Novele, čiji vas novi broj čeka na svim kioscima!

U nastavku možete videti naslovnicu, a ako još niste nabavili svoj primerak, trknite do kioska i obezbedite ga na vreme!

Pročitajte: Haos u najavi – Ada Kanački napušta „Igru sudbine”?

 

View this post on Instagram

 

A post shared by TV Novele (@tv_novelesrbija)

Takav scenario ponovio se još nekoliko puta, a dobro obavešteni izvori kažu da rukovodstvo TV Prva zbog toga ozbiljno razmišlja da poslednja snimljena epizoda „Kola sreće” ne bude kraj serije, već samo svršetak prve sezone, te da se saga nastavi, možda već krajem ove godine! Materijala za to svakako ima, budući da portugalski original ima mnogo više epizoda od naše verzije, tako da zapleta svakako ne bi manjkalo. No, snimanje nastavka zavisi od nekoliko faktora, a koji su to saznajte u novom broju magazina TV Novele, koji vas čeka na svim kioscima!

AUTOR: SVET

FOTO: Aleksandar Krstović