Stil Dragane Mićalović
Svet

20 Novembra, 2022 17:30

Samo za najhrabrije: Dragana Mićalović prošetala u haljini koja otkriva svaku manu, svi su gledali u nju FOTO

Stil Dragane Mićalović mnoge devojke vole da iskopiraju

Mlada glumica otkako se pojavila na javnoj sceni važi za jednu od najstilizovanijih glumica, koja zaseni svojom pojavom gde god da se pojavi. Bilo da je u ležernoj dnevnoj garderobi ili u toaleti za filmsku premijeru, lepa glumica jednostavno pleni pojavom.

Pročitajte: Sreća i tuga u istom danu – Dragana Mićalović životni uspeh posvetila pokojnom ocu. Sestra Sloboda puca od ponosa

Stil Dragane Mićalović

Foto: Instagram Screenshot

Uvek odmerena kako u svom nastupu tako i u svom odevanju, sestra Slobode Mićalović inspiracija je mnogim damama njenih godina što se stajlinga tiče. Stil Dragane Mićalović i ovog puta oborio je sa nogu sve prisutne na jednom prestoničkom događaju. Glumica se odlučila za veoma jednostavnu ali efektnu kombinaciju.

Dragana Mićalović još jednom je demonstrirala svoje modno umeće kada se nedavno pojavila na jednom događaju. Za tu priliku odabrala je svedenu belu haljinu sa dubokim šlicem, a kombinaciju je upotpunila torbicom u istoj boji i bež salonkama.

Pročitajte: Dragana Mićalović u provodu sa Slobodinim ćerkama (VIDEO)

Stil Dragane Mićalović

Foto: Instagram

Budući da Draganu krasi prirodna lepota, blistala je sa minimalno šminke, dok je notu elegancije unela blagim talasima u kosi prebačenim na stranu. Iako je stil Dragane Mićalović besprekoran, složićete se da joj je najbolji asesoar osmeh.

Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

AUTOR: SVET

IZVOR: Hellomagazin.rs

FOTO: Instagram