Stil Milice Đurđić
prelepa

September 18, 2022 18:45

By

Sve oči uprte u lepu doktorku: Partnerka Ane Brnabić zasenila sve prisutne, Milica diktira modne trendove (foto)

Stil Milice Đurđić ostavlja bez teksta…

Tokom jučerašnjeg dana u Beogradu je održan Evroprajd, međunarodni LGBT skup. Uprkos brojnim poteškoćama, pripadnici LGBT zajednice su prošetali kratkom trasom Beograda, a u prvim redovima bila je partnerka premijerke Srbije, Milica Đurđić.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by HELLO! Magazin (@hellomagazinsrbija)


Kako su ranije najavili mediji, predsednica Vlade je otkrila da će njena partnerka predstavljati i nju na Evroprajdu, dok ona lično neće biti na šetnji jer će se “zalagati da svi budu bezbedni”.

Ono što je oduševilo sve prisutne jeste stil Milice Đurđić. Lepa doktorka se pojavila u klasičnom trenč mantilu jarko crvene boje, modelu s dvorednim kopčanjem i zlatnim dugmićima, koji je upotpunila crvenim karminom. Plavu kosu je podigla u nizak rep, a sve vreme se osmehivala prisutnima.

Sa premijerkom je već 12 godina u ljubavi, a retko govore o njihovoj intimi. Pre tri godine na svet je donela sina Igora.

Stil Milice Đurđić

Foto: Ata images

― Milica ima svoju karijeru i posao koji je izuzetno odgovoran i težak… Ona je, nažalost, postala javna ličnost, iako to nikada nije želela. Razgovaramo o mom poslu i teškim odlukama, jer je posao takav da se neumitno posledice i kritika mog života tiču i nje. Imamo veliko uzajamno poštovanje prema karijerama i razumevanje svih žrtava koje sa tim idu. Što se tiče njenih pojavljivanja u javnosti, to je više njena podrška meni nego želja da se pojavljuje i ja joj se zahvaljujem na tome ― ispričala je Brnabićeva svojevremeno.

AUTOR: SVET

IZVOR: Glossy

FOTO: Ata images