Stil Tamare Vučić
Svet

February 3, 2023 13:41

By

Zar se ovako oblači supruga predsednika: Tamara Vučić ne prestaje da iznenađuje FOTO

Stil Tamare Vučić ne prestaje da se komentariše

Tamara Vučić, supruga predsednika Srbije, važi za jednu od najlepše odevenih dama u regionu. Gde god da se pojavi njen stajling privuče pažnju. Pored toga što pleni lepotom, prva dama ima i veoma istančan ukus za modu, pa se nikada nije desilo da je bila na meti negativnih kritika.

Pročitajte: Predsednik ne odvaja pogled od svoje drage – Tamara Vučič u belom FOTO

Instagram

I dok su neke njene prethodnice na garderobu davale na desetine hiljada evra i trudile se da budu što primećenije, supruga predsednika Aleksandra Vučića oblači se veoma svedeno i uvek u skladu s prilikom.

Ona se sinoć, na premijeri predstave “Vatre”, u Jugoslovenskom dramskom pozorištu, pojavila u društvu Nataše, supruge ministra Aleksandra Vulina, odevena u dugačku crnu haljinu, preko koje je imala crni kaput, dok je bordo čizme uparila sa kapom iste boje.

Pročitajte: Tamara Vučić otkrila tajnu savršene linije – Evo kako se hrani prva dama

Ata images

Stil Tamare Vučić i sada je, kao i uvek, oduševio sve.

Iako se trudi da garderobom ne privlači pažnju, nijedno njeno pojavljivanje u javnosti ne ostaje neprimećeno.

Naročito su interesantni komentari ljudi koji se čude što se prva dama oblači tako skromno, te što umesto poznatih brendova nosi garderobu domaćih dizajnera. A, čak i oni koji ne podržavaju politiku njenog muža slažu se da je stil Tamare Vučić baš onakav kakav i pristaje supruzi predsednika.

 

AUTOR: SVET

FOTO: ATA IMAGES