svet

February 19, 2016 09:07

By

Stiže Kemiš: Zorica zbog Vesne u “Farmu” vodi i Miroljuba!

zorica i kemis

Zorica Brunclik ličnost je koju gledaoci željno iščekuju na imanju u Lisoviću, a njen jedini uslov produkciji jeste bio da s njom uđe suprug Miroljub Aranđelović Kemiš.

Uplašena da bi njegova bivša supruga Vesna Zmijanac mogla da je napadne, pevačica se osigurala. Jedno je sigurno, u tom sendviču najteže će biti harmonikašu.

“Zorica nije imala nikakve specijalne prohteve jer joj je ponuđen pozamašan honorar, ali je zahtevala da Kemiš uđe s njom na farmu. Iako on nije rijaliti igrač, zbog nje će ući na imanje. Nije mu prijatno što je Vesna tamo jer zna da može doći do otrovnih strelica usmerenih prema Zorici, ali više mu nema nazad. Zorica je već naoštrila kandže za Vesnu Zmijanac, a Kemiš joj je tajno oružje. Njega pomalo plaši ova situacija jer dobro poznaje obe pevačice – Zoricu, koja je emotivna, i Vesnu, koja ume da provocira”, kaže za “Alo“ izvor blizak bračnom paru i dodaje.

vesna-zmijanac-6

Podsećanja radi, Zorica i Vesna glavni su akteri jednog od najvećih estradnih ratova, a razlog je upravo Kemiš, koji je okončao brak sa Zmijančevom zato što se zaljubio u Brunclikovu. Iako su godinama kasnije podigle bele zastave i nastupile zajedno na Zoričinom koncertu, pitanje je u kakvom će odnosu biti kada se na imanju spoji stari ljubavni trio.

AUTOR: svet.rs

IZVOR: alo.rs

FOTO: Ivan Vučićević