Svet

March 11, 2022 15:24

By

Sudbina ukrstila puteve Karleuše i Vranješa! Samo ih je ovo spasilo novog skandala!

Proteklog vikenda desilo se nešto što Jelena Karleuša ni u najluđim snovima sebi ne bi dopustila, ona i Ognjen Vranješ našli su se u isto vreme, na istom mestu.

Dva ljuta neprijatelja u razmaku od samo nekoliko minuta sleteli su na beogradski aerodrom Nikola Tesla. Jelena se vraćala sa nastupa u Nemačkoj, dok je bosanski fudbaler doleteo iz Atine, u čijem prvoligašu igra već nekoliko godina.

PROČITAJTE: Svi komentarišu Karleušine nage fotografije! A evo koji detalj im je promakao!

No, kao da je znao da ga samo nekoliko minuta deli od susreta sa ženom kojoj je početkom 2019. godine zagorčao život, jurnuo je ka izlazu.

Iako su u pitanju bili trenuci, do njihovog susreta nije došlo.

OGNJEN VRANJEŠ

RAJKO RISTIĆ

Podsećamo, u januaru 2019. godine, Ognjen Vranješ je objavio fotografije na kojima se, navodno, nalazi Karleuša, tvrdeći da je sa pevačicom bio u vezi nekoliko meseci ranije. On je pored fotografija u javnost izneo i poruke koje mu je, navodno, Jelena slala.

JELENA KARLEUŠA

RAJKO RISTIĆ

Pevačica je sve njegove navode oštro demantovala, tvrdeći da je sve to organizovana hajka na nju, a fudbalera je, kako je rekla, tužila zbog iznošenja nesitina, dok je on podneo kontratužbu zbog uvreda na njegov račun.

Iako je 2019. godina za pevačicu bila najteža u životu, ona je uspela da se izdigne iz situacije i stojički podnese sve ono što su joj priređivali, sačuva porodicu i nastavi sa uspešnom karijerom.

PROČITAJTE: IPAK GA NIJE PREBOLELA: Danijela na koncertu zaplakala zbog Graše! Hanin kum prisustvovao svemu!

AUTOR: SVET

FOTO: RAJKO RISTIĆ