Marko i Manuela Bijelić svet novine svet portal
Svet

March 27, 2024 10:30

By

Oglasio se Toni Bijelić posle priča da odavno ima novu, znatno mlađu devojku

Suprug Dragane Mirković ima novu devojku, pišu svi

Folk diva Dragana Mirković juče je izdala saopštenje da se razvodi posle više od dve decenije braka. Toni Bijelić, još uvek zakoniti suprug Dragane Mirković tim povodom se nije oglašavao sve do danas.

Suprug Dragane Mirković svet portal svet

Ata images

U medijima se pojavila priča da folk diva i biznismen već neko vreme žive odvojene živote, te da je on uveliko u vezi sa 15 godina mlađom devojkom.

Pročitajte Brak je bio gotov pre više od godinu dana, Toni se iselio – Evo gde mesecima tuguje za porodicom

– Oni žive u dva mesta… Stalno su na toj relaciji i ta romansa traje već dugo, što znaju svi njegovi bliski ljudi. Bilo je samo pitanje dana kada će Dragana rešiti da izda zvanično saopštenje jer je sve postalo baš očigledno – rekao je izvor za domaće medije.

Suprug Dragane Mirković svet portal svet

Antonio Ahel/ATAImages

On dodaje da je Dragana bila upućena u sve i da je bilo pitanje dana kada će odlučiti da stavi tačku na brak sa Tonijem.

Suprug Dragane Mirković ima jasan stav po pitanju priča o razvodu

Kako nikada nije želeo da daje izjave za medije, suprug Dragane Mirković ni sada nije želeo da odgovara  na pitanja o razvodu, pa je, da bi izbegao uznemiravanja kako novinara, tako i poznanika, ugasio svoj Instagram profil. Folk diva je s druge strane jednim saopštenjem rekla sve što je imala u vezi razvoda i očigledno je da ni ona više ne želi da se oglašava.

Suprug Dragane Mirković svet portal svet

Ata images

– Sa žaljenjem moram da vas obavestim da sam predala zahtev za razvod braka.Već dugi vremenski period moj odnos sa Tonijem nije više ono što je bio, svo to vreme mi praktično vodimo odvojene živote i ne živimo pod istim krovom. Uprkos svim nepomirljivim razlikama, zarad dobrobiti svoje porodice i zato što sam tako vaspitavana, učinila sam sve da spasim zajednicu koju smo nekada imali.

Suprug Dragane Mirković svet portal svet

Ivan Vučićević

– Međutim, sa vremenom je taj jaz postao sve veći i shvatila sam da veću štetu činim svojim najmilijima ostajući na silu u nečemu što odavno ne funkcioniše, nego stavivši tačku na naš brak.
Razvodi se Dragana Mirković svet portal svet

AUTOR: SVET

IZVOR: BLIC

FOTO: IVAN VUČIĆEVIĆ, ATA IMAGES