Star

10 Marta, 2022 09:00

Supruga Lazara Ristovskog zablistala nakon razvoda! Pogledajte u čijem društvu je uživala! (FOTO)

Razvod Danice i Lazara Ristovskog, posle 42 godine braka, bio je iznenađenje za sve, s obzirom na to da su važili za skladan par za čije ime se nikada nisu vezivali nikakvi skandali. No, kako je glumac naveo, emocije su izbledele, a oni nisu želeli nikome ništa da dokazuju.

– Svakako je zdravije i poštenije što smo se odlučili na ovakav korak. Mi smo se u poslednje vreme gledali očima koje su izgubile žar, zanos i ljubav koja nas je grejala više od četrdeset godina – rekao je za magazin „Gloria“ Ristovski.

PROČITAJTE: Dele imovinu vrednu 1.000.000 €! Isplivali svi detalji razvoda poznatog glumačkog para!

Danica Ristovski se posle razvoda nije oglašavala, niti se pojavljivala na javnim dešavanjima, sve do sinoć, kada je došla na premijeru filma „Bilo jednom u Srbiji“.

Ona je na pomenutu premijeru došla u pratnji sina Petra i snajke Teodore, a svi su primetili da je glumica blistala, te da se ni po čemu ne bi moglo zaključiti da se nedavno razvela. Naprotiv, izgledala je lepše nego ikada.

ata images

Danica je na premijeru filma došla kao podrška sinu, koji je reditelj „Bilo jednom u Srbiji“, i snajki, koja u pomenutom filmu glumi jednu od glavnih uloga.

Lazara Ristovskog nismo primetili u Kombank dvorani, ali ne sumnjamo da je sinu pružio podršku, kao što je to uvek i činio.

 

AUTOR: STAR

FOTO: ATA IMAGES