Supruga Miroslava Ilića svet portal svet
Svet

May 9, 2024 17:15

By

Miroslavova supruga preko noći ostala bez bogatstva: Učinio joj je to na najpodmukliji način

Supruga Miroslava Ilića ostala bez vrednog nakita

Kada je Miroslav Ilić 2007. godine održavao solistički koncert u Beogradu, opljačkana je njegova porodična kuća u Višnjičkoj banji.

Kako su tada mediji pisali, pljačkaši su odneli oko 100.000 evra. Međutim, gore od toga bilo je to što je supruga Miroslava Ilića ostala bez veoma vrednog nakita.

Supruga Miroslava Ilića svet portal svet

Foto: Ata images

Iako se radilo o velikoj količini novca, porodica Ilić je to nekako mogla da podnese, međutim, krađa nakita je Gordani veoma teško pala. Naročito joj je bilo teško jer je lopov to učinio na najpodmukliji način, kad je znao da je cela porodica na koncertu.

Pročitajte Čvrsto ga je zagrlila i ovekovečila intimni trenutak – Emina Jahović se sada budi pored NJEGA FOTO

Supruga Miroslava Ilića dugo nije mogla da se pomiri sa činjenicom da je ostala bez vrednosti koje joj je pevač godinama poklanjao.

Supruga Miroslava Ilića svet portal svet

Ata images

Neke od komada vrednog nakita Miroslav je donosio sa raznih svetskih destinacija, na kojima je održavao koncerte.

Supruga Miroslava Iića nikada se nije hvalila bogatstvom

Ilić nikda nije želeo da govori o pljački koja se desila, ali je preduzeo sve mere kako se slična situacija ne bi ponovila. Kako saznajemo, legendarni pevač u kući više ne drži stvari od velike materijalne i emotivne vrednosti, sem fotografija svoje dece i unuka. A, osim toga, ona je obezbeđena najsavremenijim alarmnim uređajima.

Supruga Miroslava Ilića svet portal svet

Supruga Miroslava Ilića svet portal svet

Iako poseduju veliko bogatstvo, ni pevač, a ni njegova supruga se nikada nisu hvalili, niti razmetali istim, naprotiv, oduvek su važili za skromne ljude.

– Ne volim da se hvalim tim stvarima. Uvek sam prezirao priče o avionima, kamionima, jahtama i tim takvim stvarima. Normalno je da ćeš imati ako to voliš, radiš i zaradiš. Smatram da niko ne treba da ulazi u tuđe imovinsko stanje. Za sve ove godine jesam radio i zaradio – rekao je pevač.

 

AUTOR: SVET

FOTO: ATA IMAGES