Supruga Nenada Pagonisa svet portal svet
Svet

June 6, 2024 14:30

By

Nenad Pagonis uhapšen zbog nasilja nad suprugom, a ovako je pre toga govorio o ženama

Supruga Nenada Pagonisa u bolnici, on uhapšen zbog nasilja

Srpksi kik-bokser Nenad Pagonis uhapešn je danas, prenose domaći mediji.  Bivša supruga Nenada Pagonisa prijavila je sportistu za nasilje u porodici, a njemu je po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Novom Sadu, određen pritvor.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nenad Pagonis (@nenadpagonis)

Supruga Nenada Pagonisa primljena u Klinički centar

Kako piše “Blic”, bivšoj Nenadovoj supruzi, Maji Brukner, konstatovane su povrede u vidu naprsnuća rebra. Njoj je, navodno, bivši suprug, nakon svađe zadao udarac rukom u predelu grudi, nakon čega je doveden u policijsku stanicu.

Nenad i Maja razveli su se pre nekoliko godina nakon devet godina braka, iz kojeg su dobili dvoje dece. Njihov odnos nakon razvoda činio se korektnim, do trenutka kada je Pagonis putem Fejsbuka isprozivao bivšu suprugu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nenad Pagonis (@nenadpagonis)

– Ja mislim da je ovaj svet je počeo da se raspada onog trenutka kada su ubedili ženu da je okej da živi za svog poslodavca a ne za svoju decu, muža i porodicu! Naravno da su posle krivicu preuzeli i muškarci koji se nisu snašli sa “jakim” ženama i postali bezvredni.

– Deca su, umesto kući da uče uz majčinsku ljubav, prepuštena ustanovama u kojima ljudi koji bi trebalo ih nauče nešto rade za mizerne pare, tako da ih (uz časne izuzetke) baš briga koliko je dete i šta je naučilo, i to gradivo koje će 90 % biti nepotrebno u životu – napisao je bokser tada i dodao:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Maja Brukner (@zmajaodbruknera)

– Nedostatak majke u prvim godinama života zbog njenih poslovnih obaveza često zamenjuje televizor ili mobilni, na kom nema nijedan kvalitetan kulturno-obrazovni program za decu, nego samo kič šund što dovodi do lobotomije.

Snaga i napredak jednog naroda zavisi od njegove kulture i obrazovanja. Našoj deci zbog nedostatka prvenstveno majki a onda i očeva kulturu i obrazovanje diktiraju televizije. Neka se ne uvrede ljute feministkinje samo razmišljam naglas – završio je on.

AUTOR: SVET

IZVOR: BLIC

FOTO: ATA IMAGES, INSTAGRAM