Supruga Saše Matića svet portal svet
Svet

June 20, 2024 15:45

By

Otkrivena istina o ljubavnici Saše Matića: Supruga Anđelija je ovako reagovala kad je saznala za Draganu

Supruga Saše Matića pokazala šta misli o njegovoj ljubavnici

Pevač Saša Matić nesumnjivo je jedan od omiljenih pevača u regionu, a dokaz za to su brojni koncerti i nastupi širom bivših jugoslovenskih republika. Pored toga što mu na poslovnom polju cvetaju ruže, supruga Saše Matića pobrinula se da pevaču bude zadovoljan i na privatnom planu.

Supruga Saše Matića svet portal svet

Ata images

Međutim, pre godinu i po dana u medijima su se pojavile priče da je popularni pevač neveran supruzi Anđeliji.

Supruga Saše Matića zanemarila priče o ljubavnici

Pisalo se da je Saša u vezi sa Draganom Rakčević, bivšom suprugom Mirka Gavrića, te da će se zbog nje razvesti.  No, Sale je ubrzo demantovao te navode.

– Naravno da nije istina da se razvodim. Uživam u braku sa svojom suprugom. Iznenađen sam što se pišu neproverene i netačne vesti. Dragana je moja koleginica – izjavio je tada  Saša.

Supruga Saše Matića svet portal svet

Ata images

Supruga Saše Matića je žena iz senke, moglo bi se reći, jer se vrlo retko pojavljuje u javnosti, ali je jedna od najbitnijih osoba u pevačevom životu. Ona mu je najveća podrška kada je karijera u pitanju, a i preuzela je na sebe sve obaveze oko ćerki, a one su zahvaljujući njoj izrasle u prelepe devojke, kojima se Matići izuzetno ponose.

Supruga Saše Matića svet portal svet

Ata images

A, da je priče o Sašinim navodnim avanturama uopšte ne dotiču dokaz je i to što se na svim javnim dešavanjima ili proslavama koje organizuju Matićeve kolege pojavljuje zajedno s njim.

 

 

AUTOR: SVET

FOTO: ATA IMAGES