Supruga Slobe Radanovića svet portal svet
Svet

March 29, 2024 14:51

By

Slobina žena pokazala na čemu joj svi zavide: Ovakav prizor se ne viđa baš u svakom domu (foto)

Supruga Slobe Radanovića otkrila šta on 5 godina čini za nju

Pevač Sloba Radanović već 5 godina uživa u ljubavi sa Jelenom, sa kojom se venčao 2022. godine, ali su tek pre mesec dana pravili svadbu na kojoj su okupili veliki broj familije i prijatelja. Ljubav pevača i njegove izabranice istog je intenziteta kao i pre 5 godina, a da je zaista tako otkrila je supruga Slobe Radanovića i to jednim video snimkom koji je objavila na Instagramu.

Supruga Slobe Radanovića svet portal svet

Rajko Ristić

Jelena i Sloba zajedno su od 2019. godine, a par je 2023. godine, dobio sina Damjana​​​​​​​, dok Jelena iz prvog braka ima još dva sina koje je pevač prihvatio kao svoje, što je više puta istakao u javnosti.

Iako su neprestano pritisnuti brojnim obavezama Jelena i Sloba se trude da neguju svoju ljubav na kojoj im svi zavide. To čine kako zajedničkim putovanjima, skupocenim poklonima, tako i malim znacima ljubavi i pažnje.

Pročitajte Toni progovorio o ljubavnici, zajedničkom životu s njom i njenoj trudnoći

A, kako izgleda jedan od tih znakova pažnje pokazala je pevačeva supruga. Naime, ona je objavila video snimak na kome se vidi na tuš kabini iscrtano srce i u njemu početna slova njenog i Slobinog imena.

Supruga Slobe Radanovića svet portal svet

Instagram

– Sloba koji već pet godina nakon tuširanja crta srce u kabini – napisala je Jelena u opisu videa koji je oduševio sve njene pratioce.

Iako je pre ljubavi sa Jelenom važio za velikog zavodnika, pevač se pored nje skrasio, a zajedno brinu kako o deci, tako i o njegovoj karijeri.

Supruga Slobe Radanovića je svekrvina miljenica

Na televiziji Pink trenutno se prikazuje emisija “Pevaj sa mnom”, u kojoj možemo da vidimo pevačeve porodične trenutke. Između ostalog i odnos pevačeve majke Draginje i njegove supruge Jelene.

Supruga Slobe Radanovića svet portal svet

Instagram

– Poznato je da se mi od prvog dana lepo slažemo. To se potencira, jer je postalo normalno da se snajke i svekrve ne slažu, uvek neki problem i nesuglasice, ali se mi stvarno nikada nismo posvađale. Mi se čujemo, čak se i više čujemo nas dve, nego Sloba i njegova mama – rekla je Jelena.

 

 

AUTOR: SVET

FOTO: RAJKO RISTIĆ, ATA IMAGES, INSTAGRAM