Susret Cece i Bogdana svet portal svet
Svet

January 17, 2024 10:20

By

Susret Cece i Bogdana nije mogao da ostane neprimećen: Pevačica oduvala njegovu devojku(foto)

Susret Cece i Bogdana desio se na premijeri filma o Džeju

Sinoć je održana premijera filma “Nedelja”, kojoj su prisustvovale brojne poznate ličnosti, među kojima su bili i Ceca Ražnatović i njen bivši dečko Bogdan Srejović. Javni susret Cece i Bogdana očekuje se još od njihovog raskida koji se desio 2022. godine.

Susret Cece i Bogdana svet portal svet

Ata images

Folk diva je na premijeru došla u pratnji ćerke Anastasije, dok je Bogdan bio u društvu devojke Jovane Ljubisavljević. Iako je znatno starija od Jovane, mnogi su komentarisali da je Ceca stajlingom vrednim 10.000 evra oduvala i nju i sve ostale.

Pročitajte Ovako je izgledao prvi susret Cece i Bogdana posle raskida, on na Instagramu objavio dokaz

Iako su Ceca i Bogdan, kako su oboje tvrdili, ostali u prijateljskim odnosima, sinoć su jedno drugo obišli u širokom luku. Da li zbog kamera ili zbog Srejovićeve devojke, ali bivši partneri se nisu pozdravili.

Susret Cece i Bogdana svet portal svet

Ata images

Iako je izgledalo kao da je sve idilično, Ceca i Bogdan su raskinuli posle nekoliko meseci veze. Posle toga nisu želeli da iznose detalje raskida, ali su izjavili da su ostali u prijateljskim odnosima, a dokaz za to su i lajkovi koje su jedno drugom ostavljali na Instagramu. No, izgleda da se sve promenilo otkad je Bogdan počeo da planira venčanje s Jovanom.

AUTOR: SVET

FOTO: ATA IMAGES