suzana jovanovic
Svet

October 12, 2021 17:00

By

Suzana Jovanović: „Ne stidim se što kupujem na BUVLJAKU“

Suzana Jovanović, žena Saše Popovića, ne hvali se luksuzom i skupocenom garderobom, već se trudi da bude što jednostavnija.

Suzana Jovanović kupuje na buvljaku

Iako bi se reklo da njen muž i te kako voli skupe i firmirane komade, Suzana Jovanović tvrdi da joj marka garderobe nije bitne, pa je možda baš zato često na meti modnih kritičara. Takođe, Suzana Jovanović kupuje na buvljaku, čege se uopšte ni stidi.

Saša Popović i Suzana Jovanović

Ne zanimaju me komentari stilista koji kažu da sam se obukla kao seljanka. Ja oblačim ono u čemu se dobro osećam. Nekada nisam imala novca da nosim markirane stvari, kupovala sam po tržnim centrima i na buvljaku, a ni danas nemam ništa protiv i ne stidim se toga. Modni kreatori te hvale samo ako im daš novac, a ako nemaju korist od tebe i ako ne sarađuješ sa njima, oni te pljuju izjavila je svojevremno Suzana, i priznala da joj se ne dopada to što se u Zvezdama Granda ne bave više pesmom nego garderobom:

Suzana Jovanović kupuje i u tržnim centrima

Užasno je kada žiri komentariše stajling takmičara, bitno je da su ispeglani, čisti i uredni, a ne da vrište marke sa njih.

Inače, Suzana je žena kojoj pevačice možda i najviše zavide, ali ona priznaje da to što je uvek nasmejana ne znači i da je uvek srećna:

Kada sam bila u najvećoj patnji, bolu i tuzi, niko to nije znao, smehom sam sve rešavala. Svi misle da ja nemam probleme, a imam ih i te kako. Samo mrtav čovek nema probleme.

FOTO: BOJAN VUKOVIĆ/ ATA IMAGES