Modni žiri
Svet

November 16, 2021 14:29

By

Suzana Jovanović objasnila zašto se ne razmeće bogatstvom! Pre Saleta sam imala 20 dinara u džepu i prazan frižider! 

Suzana Jovanović objasnila da materijalnim stvarima ne voli da se hvali, a takođe je objasnila da je na početku svoje karijera živela u teškoj finansijskoj situaciji.

Pevačica Suzana Jovanović otvorila je dušu i na “Grand” televiziji ispričala do sada nepoznate detalje iz svog privatnog života, takođe ona je pričala i svojim strahovima, kao i da je na početku svoje karijera veoma malo zarađivala.

Suzana Jovanović objasnila zašto se ne razmeće bogatstvom!

Jovanovićeva je otkrila da je teško živela dok se nije udala za najuticajnijeg čoveka u domaćem šoubiznisu Sašu Popovića. Nije imala novca, kako je rekla, za najosnovnije stvari, ali to je nije dotuklo, već samo podstaklo da bude vredna i da zarađuje što više.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Suzana Jovanović (@suzanapopovic69)

Ja sam pre Saleta imala velikih finansijskih problema. Nisam imala tu sreću, kao sada, da mirno spavam, zato što Sale radi za nas, za mene i decu, te o materijalnim stvarim ne moramo da brinemo. Međutim, bilo je perioda pre Saše kada sam imala 20 dinara u džepu i kada mi je frižider bio prazan, nisam imala šta da jedem. Ali sam ipak ostala mentalno jaka i zdrava, ostala sam normalna, uzela sa život u svoje ruke i rešila da to promenim – započela je tućnu životnu priču Suzana i nastavila:

Suzana Jovanović: Pre Saleta sam imala 20 dinara u džepu i prazan frižider! 

Bio je neki splav “Pirana”. Otpevaću tamo za 50 maraka, ali ću sutra imati da sebi kupim hleb, mleko i nešto najosnovnije. Imaću da napravim neku čorbicu i neki mali, lagani ručak, jer sama sam živela u garsonjerici u Mirijevu. Morate da budete mentalno jaki i da prihvatite život u tom trenutku onakav kakav jeste. Teško jeste, ali postoji način uvek da sebi olakšaš te muke. Naravno, kada je krenuo posao, tezge, kada su ljudi počeli da me zovu, krenula je i zarada i bilo mi je bolje – ispričala je Jovanovićeva u emisiji “Press pretres”.

popović prelomio

Voditelja Sinišu Medića zanimalo je i da li se ona i njen suprug Saša Popović boje da njihova deca ne budu meta kidnapera zbog velikog bogatstva koje poseduju.

U ono vreme kada je bilo jako opasno ni tada Sale i ja nismo imali bodigardove iza sebe. Koliko puta me je samo kritikovao: “Jao, sama voziš auto, sama voziš Aleksandru i njene drugarice u školu, ali ja nikada nisam imala problem sa tim. Ja razmišljam ovako: “Čekaj, ja nikom nisam ništa loše uradila da bi me neko napao, kidnapovao, ne daj Bože. Jeste bilo je opasno devedesetih. Ja sam još aktivno pevala, Sale je radio svoj posao, ali nismo se eksponirali, nismo nikome bili “trn u oku”. Ponašali smo se normalno. Nismo nikada nikoga isprovocirali da nam uradi tako nešto. I dan danas se krećemo slobodno ulicama, nemamo obezbeđenje, jer živimo i ponašamo se normalno, ne razmećemo se onim što imamo – objasnila je Suzana.

FOTO: IVAN VUČIĆEVIĆ/ RAJKO RISTIĆ