Novi izgled Suzane Jovanović
Scandal

December 9, 2021 13:16

By

Suzana Jovanović OTKRILA kako ona i Saša Popović troše NOVAC!

Pevačica Suzana Jovanović komentarisala je informacije koje su se u poslednje vreme pojavljivale o suprugu Saši Popović. Pevačica se prvo dotakla priče da je njen suprug kupio auto vredan 300.000 evra.

Suzana Jovanović OTKRILA sve o skupim automobilima!

Moj suprug je otišao na sajam automobila, neko ga je slikao i poslao medijima da je kupio “majbah” od 300.000 evra. Ljudi moji, ja se vozim u “smartu”, Sale i ja vozimo starog ML-a iz 2007. godine. Mi smo skromni i to može svako ko nas poznaje da vam kaže. Uostalom, on je zaslužio da posle 40 godina rada sebi kupi novi auto ili mora od nekog da traži dozvolu – rekla je Suzana za Nova.rs i priznaje da je u poslednje vreme postala jako osetljiva.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Suzana Jovanović (@suzanapopovic69)

Pisalo se i da bračni par ne plaća porez, što Suzana demantuje.

Plaćamo porez, da nije tako već bi nam davno inspekcija zakucala na vrata. Plaćamo i porez, i struju, i komunalije i telefone, pa da stavim tačku na to – kaže pevačica koja je u braku sa Popovićem 25 godina, dok iz prethodnog braka ima sina koje je Saša prihvatio kao svoje dete – istakla je pevačica.

Suzana ističe da je njen i Sašin odnos idealan te da na supruga gleda kao na “rod rođeni”.

Ni kada sam mlada bila nisam dolazila ni u kakva iskušenja kada je odnos sa muškarcima u pitanju već sam radila sve u skladu sa svojim godinama. Čak i kada sam bila slobodna, razvedena, i nisam imala obavezu ni prema kome, a kada već uđete u brak smatram da je to jedna svetinja i to treba poštovati kao instituciju. Sa čovekom sa kojim sam u braku nisam samo bračni drug već rod rođeni. Deca, kada dođe trenutak, svako ode svojim putem i opet vam ostaje bračni drug. Nikad mi nisu padale loše misli u glavi, niti prevare. Kada ste zadovoljni sa partnerom, kog ste sami birali treba da ga volite i poštujete sve više i više, do kraja života – smatra ona.

FOTO: IVAN VUČIĆEVIĆ