Fotografije sa venčanja Anastasije i Nemanje svet portal svet
Svet

May 29, 2024 11:45

By

Anastasija i Gudelj konačno otkrili zbog čega su se venčali: Utorak je važan dan, veže ih jaka simbolika

Svadba Anastasije i Gudelja obavljena u utorak, evo i zbog čega

Anastasija i Nemanja Gudelj su se u utorak jedno drugom zakleli na večnu ljubav. Naime, svadba Anastasije i Gudelja obavljena je na Dedinju u vili Ražnatovića, a prisustvovali su samo najbliži članovi porodice Gudelj i Ražnatović.

Svadba Anastasije i Gudelja obavljena na važan dan

Njih dvoje su se venčali u utorak i, kako pišu domaći mediji, prema narodnom verovanju to ima posebno značenje kao recimo i mesec u kom se venčavaš. Ali ostanimo sada na danima…

Pročitajte Gudelji ponovo u Cecinoj vili – Otkrivamo sve detalje sa Anastasijinog i Nemanjinog venčanja (foto)

Ponedeljak za bogatstvo, utorak za zdravlje, sreda najbolja od svih, četvrtak za gubitke, petak za krstove, subota najgora od svih, piše 24sedam.rs.

Svadba Anastasije i Gudelja svet novine svet portal

Instagram

– Upoznali smo se preko prijatelja, kliknulo je na prvu. Kod njega mi se dopada sve, za sada je sve okej – rekla je Anastasija svojevremeno ne otkrivajući previše detalja.

Pročitajte Ovako su Anastasija i Nemanja Gudelj proslavili dve godine ljubavi

– Oboje smo javne ličnosti, jasno nam je što medije zanima, normalno prihvatamo tu činjenicu. On nije ljubomoran, nema razloga da bude. Sigurno da će biti pritiska, ali ako je nešto pravo, ništa ne može to da poruši – istakla je ona tada.

Svadba Anastasije i Gudelja svet novine svet portal

Instagram

Inače, Veljko Ražnatović, Anastasijin brat na svom Instagram profilu podelio je sliku sa mladencima, ali i onu za svečanim stolom sa babom i dedom – Cecinim roditeljima.

Svadna Anastasije i Nemanja prošla je savršeno, Gudelj prezadovoljan

– Sve je super, zadovoljni smo, hvala Bogu – rekao je Nemanja nakon venčanja.

Pročitajte Anastasija i Gudelj blistaju, oko njih svedoci njihove ljubavi FOTO

Anastasija i Nemanja napravili su svoje porodično gnezdo u Sevilji gde svakodnevno uživaju. Podsetimo ukratko ko su kumovi Nemanje i Tase – dok se Nemanja opredelio za dugogodišnjeg prijatelja Gorana Telebaka, koji se ne eksponira u javnosti, Anastasija je odabrala najboljeg prijatelja Ljubomira Tozeva.

AUTOR: SVET

IZVOR: BLIC

FOTO: Instagram / Pexels