Sin Ane Bekute
Svet

September 14, 2022 21:15

By

Mračne tajne porodice isplivale, svađa trese dom: Ana Bekuta zabranila sinu da se oženi, stopirala venčanje

Sin Ane Bekute trebalo je da se oženi lepom Tamarom 

Sin Ane Bekute, Igor sa novom izabranicom Tamarom Videnović iz Niša verio se malo pred smrt pevačicinog emotivnog partnera, političara Milutina Mrkonjića, a nesrećna okolnost sprečila je zaljubljeni par da napravi veliko slavlje.

Pročitajte: Ničega se ne stidi – Ana Bekuta se skinula u kupaći i pokazala svaku nesavršenost na telu (foto)

Foto: ATA images

Jedna od omiljenih pevačica drži se stava da ne želi javno da se eksponira, daje intervjue i gostuje u emisijama dok svom voljenom Milutinu ne da godišnji pomen. Nastupe održava retko, a na slavljima je viđena samo kod jako bliskih prijatelja te ne čudi činjenica što za svadbeno veselje ne želi ni da čuje, prenosi “Paparazzo“.

– Zna i on kakav je Anin stav do 27. novembra kada će Mrki davati godišnjicu, a on opet navalio da se ženi. Ana je pobesnela što joj je uopšte tako nešto i rekao. Zapretila mu je da ne pravi gluposti i tajno se venča, jer od nje blagoslov i pomoć neće dobiti. Striktno mu je rekla da sačeka i da devojka ako ga voli može da sačeka još koji mesec. Sa druge strane, on ne želi zimi da pravi venčanje, već mora da čeka proleće, a želeo je što pre da ozvaniči vezu brakom sa izvesnom Tamarom iz Niša. Baš se posvađao sa Anom, ali joj je na kraju obećao da će sačekati i ispoštovati njenu odluku, a i zbog Mrke jer ga je mnogo voleo – otkrio je za “Paparazzo” izvor blizak pevačici.

Pročitajte: Liče ko jaje jajetu – Sin Ane Bekute isti Mrka (foto)

Foto: ATA images

Podsećanja radi, sin Ane Bekuteiz prvog braka ima sina Branka i ćerku Sonju koji su po pisanjima medija podržali oca u odluci da ponovo stane na ludi kamen, prenosi Story.

AUTOR: SVET

IZVOR: Paparazzo

FOTO: Rajko Ristić