Star

13 Juna, 2021 17:00

Svađa zbog VENČANJA! Šijan hoće MALU SVADBU, a Goca 300 ljudi!

Uprkos tome što joj je majka umrla pre samo tri meseca, Goca Božinovska želi da njen sin Mirko i buduća snajka Bojana Rodić koja je u šestom mesecu trudnoće imaju veliko venčanje. Kako se mere polako popuštaju, u njihovoj kući u Surčinu se uveliko planira i pravi spisak zvanica.

Frka u Surčinu!

Goca je rekla da joj je sreća sina jedinca najbitnija i da će zbog njegove svadbe da skine crninu. Kako je Bojanin termin za porođaj negde polovinom septembra, oni planirali da to obave malo ranije kako bi i mlada mogla da izdrži taj dan. Prvenstveno im je želja da obave građansko venčanje i da to bude u krugu najuže porodice i nekoliko prijatelja. Međutim, spisak gostiju je već preko 200 pa je sada opšta frka – objašnjava za Star izvor blizak pevačici i nastavlja.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Мирко Шијан (@miresijan)

Bojana je u šestom mesecu i za sada odlično podnosi trudnoću, pa su zato i odlučili da naprave svadbu. Sređivanje kuće u Surčinu privode kraju, već je gotova i soba za bebu i ceo sprat koji su oni uzeli za sebe. Jedino oko čega se Mirko i Bojana ne slažu sa Gocom jeste koga će da zovu na svadbu, jer bi oni nešto intimnije, a Goca ženi sina jedinca pa bi nešto gala i sa puno zvanica – kaže izvor iz Surčina.

AUTOR: JELENA VUJINOVIĆ

FOTO: IVAN VUČIĆEVIĆ