Porodica Ražantović
Svet

15 септембра, 2023 09:16

By

Sve je spremno za veliki događaj u porodici Ražnatović: Ceca progovorila o detaljima

Porodica Ražantović priprema se za Veljkov meč

Snimanje nove sezone muzičkog takmičenja Zvezde Granda počelo je pre dva dana, ali, kako je Saša Popović najavio, mnogo toga neće biti isto kao pre. A, o novinama i samom početku takmičenja progovorila je folk diva Ceca Ražnatović.

Porodica Ražantović

Ata images

– I za nas, članove žirija je sve novo. Juče smo uradili jednu emisiju i bilo nam je zabavno, novo i drugačije. Promene svima prijaju, tako da videćemo, ja se nadam da će se i publici dopasti – rekla je Ceca i otkrila da li ćemo u novoj sezoni biti verbalnih duela između članova žirija.

– Ne mogu ništa unapred da vam kažem, to je sve stvar trenutka. Mi se ni oko čega ne dogovaramo, sve reakcije su spontane. I kako se dese tako ih produkcija emituje – otkrila je flk diva.

Porodica Ražantović

Ata images

Kako je nastupio septembar tako su za Cecu počele svakodnevne radne obaveze, međutim porodica Ražnatović se sprema za još jedan važan događaj, Veljkov meč, koji će biti održan 22. septembra u Jagodini.

Porodica Ražantović

Ata images

– Očekujem pobedu. Veoma se dugo sprema za to, naporni su mu treninzi. Ulaže maksimalno sebe u taj sport i očekujem da će pobediti. Ja sam naravno navijač ali i majka navijač. Ja nikad ne mogu da budem mirna i da posmatram meč. Mi umremo, živimo, umremo, živimo, i tako dok traje meč. Preživela sam i do sada, preživeću i ovo. Šta da se radi, takav je život – otkrila je Ceca.

Porodica Ražantović

Instagram

Folk diva je rado govorila o Veljkovoj predstojećoj borbi, no kada je Anastasijina svadba u pitanju bila je  tajanstvena.

– Prestanite da pričate o svadbi, kakva svadba kada ja nisam obaveštena o svadbi. Ne zna se još uvek kada će biti organizovana, videćemo – rekla je Ceca zagonetno.

 

Najnovije na portalu Marie Claire

AUTOR: SVET

IZVOR: BLIC

FOTO: ATA IMAGES