svet

May 14, 2018 12:57

By

SVE KARTE NA STO: Rasta u Amidži šouu otkriva U KAKVIM SU ODNOSIMA on i Ana Nikolić

Nakon niza emisija u kojima je autor i voditelj Ognjen Amidžić sa učesnicima najgledanijeg rijalitija u regionu “Zadruga” otkrivao tajne iz Bele kuće, ovog utorka od 23.15h u emisiji “Amidži šou” će ugostiti trenutno najaktuelnije muzičare srpske estradne scene – Stefana Đurića Rastu, Miu Borisavljević, Stefana Cvijovića Cviju, ali i jednu mladu nadu – Katarinu Didanović.

Jedan od najpopularnijih srpskih repera Stefan Đurić Rasta retko govori o privatnom životu, ali u “Amidži šou” će prvi put otkriti koliko ga je ćerkica Tara promenila. Saznaćemo i u kakvim je odnosima sa suprugom Anom Nikolić, pošto se spekuliše o njihovom razvodu, kao i u kakvom raspoloženju supružnici pripremaju proslavu prvog rođendana njihove mezimice, rođene početkom avgusta. Neće propustiti Ognjen da pita Stefana i kako je u javnost procurela vest da ga je prijatelj i saradnik opljačkao, kao i šta je tačno, a šta ne u toj priči. Naravno, saznaćemo i sve detalje vezane za novi album, na kome Rasta potpisuje muziku za sve numere, a teksove za većinu, kao i šta ga je nateralo da sam režira spotove.

Ekskluzivna gošća u studiju biće i pevačica Mia Borisavljević. Ona je prošle godine poslednje pojavljivanje pred televizijskim kamerama imala upravo u Ognjenovoj emisiji, a ovoga puta u isti studio se vraća samo dva meseca nakon porođaja. Otkriće Mia da li ju je majčinstvo promenilo i koji su joj sada prioriteti u životu.

Još jedan reper koji beleži milionske preglede na Jutjubu – Stefan Cvijović Cvija, takođe je ovonedeljni Ognjenov gost. Nekadašnji fudbaler, a danas jedan od najtraženijih muzirača koji puni klubove u Srbiji i inostranstvu, poznat je i po duetskim numerama. Upravo se Rasta našao na njegovom novom albumu, a koliko se njih dvojica dugo poznaju i šta su sve zajedno radili, ispričaće u Ognjenovoj emisiji. Raskošan glas mlade nade muzičke scene, Katarine Didanović, obojiće emisiju i učiniti je još veselijom.

Ne propustite još jednu zanimljivu epizodu emisije “Amidži šou”, u utorak od 23.15h samo na Televiziji Pink.

AUTOR: Svet

FOTO: Svet