svet

March 17, 2012 14:02

By

Sve Mrkine žene! Daša Mrkonjić: Znam da je švaler, ali naš brak je skladan!


I mi Berluskonija za trku imamo! Veza između ministra Milutina Mrkonjića i pevačice Ane Bekute izazvala je veliku pažnju medija, ali ko redovno prati privatni život popularnog Mrke, zna da Ana nije prva žena sa kojom su ga povezivali.
Pre samo mesec dana, obelodanjeno je da je pomenuti ministar kao savetnika u svom resoru zaposlio Ivanu Škorić (učesnicu „Velikog brata“ i bivšu suprugu Edina Škorića), što je izazvalo različite reakcije. Škorićeva je angažman dobila zahvaljujući prisnom odnosu sa funkcionerom SPS-a, a on je tada odlučno demantovao da ih vezuje nešto više od prijateljstva. “Istina je da radi kod nas. Zaposlena je kao savetnik, ali ne moj lični, nego naš, u Ministarstvu infrastrukture. Ivana Škorić je dobra, vredna žena i zaista nije lepo da tako o njoj razgovaramo”, izjavio je tada Milutin Mrkonjić.
Još pre nekoliko godina, Mrki je pripisivana romansa s izvesnom Snežanom Zeković, bivšom suprugom Nebojše Zekovića, nekadašnjeg crnogorskog ministra turizma i bivšeg načelnika centra bezbednosti u Herceg Novom. Tada se spekulisalo da se pomenuti par ne odvaja, te da je Mrkonjić svuda Snežanu predstavljao kao svoju verenicu! Kada su novinari pozvali Mrkonjićevu suprugu, ona je dala neočekivanu izjavu: “Slušajte, moj muž jeste švaler i ne ljutim se. Mi imamo skladan i ozbiljan brak već 30 godina i evo, upravo smo sada zajedno u automobilu”, rekla je tada gospođa Dragana Mrkonjić.
Kako joj se sviđa nova „snajka“ za sada nije poznato, ali prema nekim nezvaničnim informacijama, Daša, jedina zvanična gospođa Mrkonjić, veliki je poštovalac lika i dela Ane Bekute!
“Prijateljstvo” ministra Milutina Mrkonjića i pevačice Ane Bekute, sinoć se dodatno produbilo, kada su na koncert Merime Njegomir u „Sava Centru“ došli zajedno. I dok je Merima slavila 40 godina uspešne karijere, sve oči novinara i fotoreportera bile su uprte u novopečeni prijateljski par, Anu i Mrku, koji se nisu odvajali jedno od drugog. Ministru je u jednom mometu prišla i savetnica u njegovom kabinetu, Ivana Škorić, koja se pozdravila i sa Anom, pa nastavila svojim putem. Jedna gospođa, iskoristila je priliku i Bekuti uputila čestitke za „novu vezu“, što je pevačicu nasmejalo. Pored Ane i Mrke, Merimu su podržale njene brojne kolege, Lepa Lukić, Snežana Đurišić, Ilda Šaulić, koja je došla u društvu brata Mihajla, a prisustvovali su i Šaban Šaulić, Predrag Živković Tozovac i ruski ambasador u Srbiji Aleksandar Konuzin.

izvor: Alo!