Ceca RAznatovic
Svet

1 новембра, 2021 12:45

Sve o Cecinoj BORBI sa teškom bolešću! „Telo mi je signaliziralo da sa mnom nešto nije u redu”!

Svetlana Ceca Ražnatović izgleda bolje nego ikad, međutim ona je pre nekoliko godina imala veliku borbu sa bolešću zbog koje je oticala, i izgladala kao da je nabacila kilograme.

Sve o Cecinoj BORBI sa teškom bolešću!

Ceca Ražnatović pre nekoliko godina priznala je da je bolovala od hormonskog disbalansa s kojim se borila, a što se tada odrazilo na njenu kilažu. Kao i raspoloženje. No, Ceca je svesna da je to sama faza kroz koju prođe svaka žena.Nakon uspešnih terpija upsela je da povrati liniju. Ceca je otvoreno o tome govorila, i tada savetovala sve žena da ukoliko primete da im telo signalizirala odmah idu kod lekara.

Izgledalo je kao da sam se strašno ugojila. Kako sam sredila taj zdravstveni problem, meni se odjednom vratilo moje telo i svi su mi rekli da sam se prepolovila. imam neki ženski hormonski disbalans, ništa nije strašno. To je ženska faza od godinu dana. Sve se izdešavalo prošle godine, tačnije tokom 2015. i 2016. godine. Telo mi je signalizitalo da sa mnome nešto nije u redu. Kada sam primetila simptome, odmah sam se obratila lekaru. Sve sam regulisala i nisam više oticala. To oticanje mi je bio najveći probelm. Savetujem svima da čim primete da im nešto sa zdravljem  nije u redu ili neku promenu na telu, da odu kod doktora. Zaista više ne bih pričala na tu temu ipak je to moja intima i ne želim da baš sve izlazi u javnost – rekla je svojevremno Ceca.

Ceca RAznatovic

Poznati Astrolog Dušan Veličković je to sve povezao sa potisnutim emocijama, i tada ispričao kako Ceca mora da spusti ručnu, i da ne potiskuje emocije ako želi da ostane zdrava. Sada deluje kao da je upravu pošto Ceca izgleda nikada bolje, a i u srećnoj je vezi sa Bogdnom Srejoveić. Astrolog je to pre nekoliko godina ovako objasnio:

Hormosnki disbalans je posledica ogromnog stresa. Ona robuje tome da sve bude savršeno i perfektno, pa zato krije mnoge stvari o sebi, što je dodatno pritiska. Pred njom su godine koje su odlične za ljubava, a ona je previše dugo imala veliki strah šta će ljudi i šta će njena deca misliti o tome. Ona je gušila svoje emocije i to je izazivalo horomsnki disbalans. Kad god se javi oticanje, problem su štitna žlezda i bubrezi, organi koji se opterete strahom od nečega. – ispričao je on pre nekoliko godina.

Mevludin Duvančić, parpasiholog koji je precizno prognozirao budćnost mnogih setradnih zvezda, predočio je tada Ceci, čega bi trebalo da se čuva:

Ceca ima problem sa štitnjačom i imaće problem sa reproduktivnim organima. Zdravlje joj je narušeno zbog stresa. Koliko god ona bila velika zvezda i imala uspešnu karijeru, neke stvari ne funkcionišu baš najbolje. Neko sa alternativne strane je pokušao da joj pomogne, ali ništa nije uradio kako treba. Vidim čovek koji će doći iz strane zemlje ili izaći iz pritvora, on će pokušati da je ojadi  i ocrni u svim aferama. Ceci u narednim godinama stoji jedna velika opasnost iznada glave. Pozitvno što je u narednim godina očekuje velika ljubav, gde će voleti i biti voljena nakon dugog niza godina. To neće kriti od javnosti i ta ljubav će potrajti. – prognozirao je tada Mevludin.

Ako je sudeći po srećnoj vezi koju ima sa Bogdanom Srejovićem, ovi stručnjaci su skorz pogodili, a Ceca će još mnogo godina uživati u zdravlju i sreći.

Najnovije na portalu Marie Claire

FOTO: RAJKO RISTIĆ