svet

November 13, 2013 12:20

By

Sve po pravilima, ali istočnjačkim: Natašina selidba kasni zbog feng šuija!

natasa bekvalac 3

Nataša Bekvalac početkom godine kupila je stan na Senjaku, ali, kako saznajemo, pevačica ne planira da se u njega useli dok u potpunosti ne bude uređen u skladu sa pravilima feng šuija, drevne kineske metode opremanja životnog prostora. Naime, Nataša je veliki ljubitelj alternativnih i drevnih veština, pa je odlučila da i prostor u kojem će živeti uredi na taj način, a u tu svrhu angažovala je  stručnjaka za feng šui, koji već oprema njen stan.

Useljenje je planirano, ako sve bude teklo po planu, za kraj decembra. Iako je bilo planirano da se pevačica skući krajem novembra, ona ipak ne žali što će to još malo prolongirati.

“Nataši je jako važno da joj stan u kojem će živeti sa Hanom bude uređen na taj način, kao i da se ona u njemu oseća uravnoteženo i smireno. Nije želela sama da eksperimentiše sa tim, pa je za to zadužila stručnjaka, koji već uveliko kupuje nameštaj za nju i pravi planove”, rekao nam je jedan od njenih prijatelja.

On dodaje kako je Nataša oduševljena ovom veštinom, kao i da je osetila blagodeti boravka u prostorijama koje su već uređenje po tom principu.

“U razgovoru sa stručnjakom za feng šui Nataša je saznala da se njegovom primenom celoj porodici, ali i njihovim potomcima na neki način obezbeđuje blagodet. To je samo bio dodatni razlog da ovako uredi svoj stan, a zna da će se i Hani i Vladi dopasti”, rekao je njen prijatelj.

Natašina odluka da dom uredi po feng šuiju ne treba da čudi ako se uzme u obzir da je pevačica već ispobala blagodeti i alternativne medicine. Naime, ona se početkom ove godine intenzivno podvrgavala rekonekciji – seansama koje za cilj imaju povezivanje energetskih tačaka na telu i uspostavljanje opšte harmonije organizma, kao i veze sa univerzumom.

Ova istočnjačka metoda uređenja enterijera uveliko je popularna kod poznatih kako u svetu, tako i kod nas. Bivši Severinin verenik, Milan Popović među prvima je uredio svoj život u skladu sa njom. Tu su i Vesna Zmijanac, Milan Stanković, Ognjen Amidžić, Romana… Čak su i Bojana Rajić i Vladimir Stojković stan u kojem je trebalo da žive opremali po feng šuiju, ali su se rastali pre nego što su se uselili.

Izvor: Blic