Svet

3 Oktobra, 2020 09:58

Sve Rastine AFERE sa NEDOZVOLJENIM SUPSTANCAMA!

Rasta je uhapšen u centru Beograda sa nekoliko paketića nedozvoljenih supstanci. Vest je odjeknula u javnosti, a ovo nije prvi put da je reper u centru skandala. Iza njega su razvod, brojne afere oko marihuane i problematično ponašanje.

Potiče iz ugledne porodice intelektualaca

Pravo ime mu je Stefan Đurić i rođen je 1989. godine u Prištini dok se kao mali preselio sa porodicom u Beograd gde je odrastao i gde danas živi i radi. Iako je sklon problematičnom ponašaju, reper potiče iz veoma ugledne porodice intelektualaca u kojoj su vladali skladni međuljudski odnosi. Njegov otac je profesor filozofije na Filozofskom Fakultetu, a majka mu predaje na Fakultetu bezbednosti.

Burni razvod sa Anom

Rasta je bio u braku sa pevačicom Anom Nikolić, ali došlo je do burnog razvoda koji je nedeljama punio medijske stupce. Nakon čestih svađa i nerazumevanja, pevačica je pozvala svog advokata da bi se dogovorila o brakorazvodnoj parnici, a reper je napustio zajednički stan, prenosili su tada mediji. Bivši supružnici ostali su u kontaktu zbog ćerkice Tare.

 Ulovio ga „Paparaco lov“

Rastu je jednom prilikom ekipa „Paparaco lova“ snimila kako puši džoint pred tinejdžerima, svojim najvećim fanovima. Rasta se isprva slikao sa njima, a onda i zapalio.

Da Rasta koristi marihuanu  nije novina, tako je bilo i dok je bio član žirija „Ja imam talenta“ 2017. godine. Rasta nije mogao da izdrži finale šoua „Ja imam talenat“ bez marihuane, čiji je veliki uživalac, pa je naočigled svih na pauzi zapalio džoint. Negde tokom drugog sata programa uživo, u trenutku kada su se u pauzi ugasile kamere, Rasta više nije mogao da izdrži bez marihuane.

Rasta, inače, puši džoint kako na svojim nastupima, tako i često u video materijalima koje kači na svoje društvene mreže. Jednom prilikom je čak rizlu i supstancu nalik marihuani čuvao u knjizi, a posle toga pohvalio se i kako puši.
Povodom svih ovih priča, Rasta je svojevremeno izjavio:
– Moje mišljenje je da travu treba probati sa 18 godina. Ja sam tu napravio grešku, bio sam mnogo mlad. Treba je probati kad si zreo i kad možeš da shvatiš šta je to.