Scandal

December 24, 2020 19:56

By

SVETSKI SPOT! Amel Ćurić priredio pravo umetničko ostvaranje „Moje zauvijek” (VIDEO)

Amel Ćurić objavio je novu pesmu “Moje zauvijek” koja je već na prvo slušanje, ali i gledanje nikoga ne ostavlja ravnodušnim. Ono što novi hit čini posebnim jeste spot koji ne viđamo svakodnevno na našim prostorima.

Umetnost na prvom mestu

Dugo smo pripremali celi projekat i želeli smo publici pokloniti kvalitetnu pesmu koja tokom celog slušanja i gledanja pruža jedan umetnički dojam, u kojem će sve vreme uživati. Autor pesme je Amil Lojo, a režiser spota je Arnej Misirlić, sa kojima sam i ranije uspešno sarađivao. Mi se već dobro poznajemo i na prvo slušanje smo znali da će ova cela priča biti posebna, a Arnej je zaista sjajno predstavio pesmu kroz umetnički spot –  rekao je Amel.

Amel je marljivo radio u studiju tokom perioda izolacije i u potpunosti se posvetio novom projektu koji je rezultirao novim hitom. Spot za pesmu sniman je na nekoliko lokacija u Bosni i Hercegovini, a kadrovi uistinu ostavljaju bez daha. Posebnu umetničku notu spotu dala je plesačica modernog baleta, prelepa Tamara Đaković, koja u svojoj karijeri ima osvojenih 12. državnih prvenstava BiH, i jedno 3.mesto na svetskom prvenstvu Show dance-a. Ova Banjalučanka prvi puta učestvuje u snimanju nekog video spota, a kako nam je otkrila, oduševljena je spotom i nada se da će u budućnosti imati priliku ponovo sarađivati sa Amelom i kompletnom ekipom.

Zaista sam ponosan na celi tim koji je radio na ovoj pesmi i spotu i iskreno se nadam da će se publici dopasti. Oni koji su čuli pesmu, kažu da je ovo jedna od mojih najboljih pesama, a ja slobodno mogu reći da mi je ovo jedna od najdražih pesama i da sam uživao radeći na ovom projektu – rekao je autor pesme Amil Lojo.

Amel uskoro priprema i nešto novo za publiku i kako kaže, nada se da će uskoro imati priliku ponovo  da se druži sa publikom na koncertima i svirkama uživo.

FOTO: PROMO