svet

July 3, 2016 10:59

By

Svi putnici se tresli od smeha: Džej isprozivao Kebu u avionu

Dzej-foto-Ivan-Vucicevic-copy

Džej Ramadanovski prozivao je Dragana Kojića Kebu u avionu da je beli Ciganin i da zato za njega nema mesta u biznis-klasi!

Folker je uzeo mikrofon od stjuardese i pred svim putnicima zbijao šale na Kebin račun. S obzirom na to da njih dvojica izbegavaju da o tome pričaju u javnosti, njihov kolega Ivan Gavrilović je pričao o tome, s obzirom na to da je u tom trenutku bio s njima u avionu.

“To je bila prava žurka u avionu, ma haos! Bili su Keba, Džej i ja i još neki likovi s estrade. Tad smo svi zajedno išli na turneje. Džej se po običaju šetkao po avionu i zabavljao putnike. U jednom momentu uzeo je mikrofon od stjuardese i rekao: Da vas pitam, je l’ zabranjeno belim Ciganima da sede u biznis-klasi? Svi putnici su se cepali od smeha, pa i sama stjuardesa, koja mu je odgovorila da to, naravno, nije zabranjeno, a onda je on pitao: A zašto onda Keba sedi u ekonomskoj klasi? Svi smo se smejali, pa i Keba, nije se uvredio. Džeki je poznati šaljivdžija i uvek pravi dobru atmosferu. Keba mu je nešto u tom momentu dobacio, ali nisam čuo šta. Ma, Dželi je kralj”, ispričao je Ivan.

Dragan-Kojic-Keba-foto-Ivan-Vucicevic-18-1

Inače, Keba je često poricao da ima romsko poreklo.

“Uvek sam na to gledao simpatično. Dovešću familiju, i užu i širu, da dokažem da nisam Rom. Niko u mojoj porodici mi nije pričao da imam romske krvi”, rekao je svojevremeno u jednoj emisiji pevač, koji je čak skidao čarape da bi dokazao po tabanima da ne pripada Romima.

S druge strane, Džej to nikada nije krio i smeta mu što pojedine kolege ne žele da priznaju svoje poreklo.

“Pa, svi smo mi ljudi, šta ima da se srame toga. Ne ide mi u glavu ni kad kažu: Nismo Cigani, već Romi. Mi smo Cigani, bre, šta tu ima da se laže. Jadni su oni koje je sramota svojih korena”, rekao je Ramadanovski.

IZVOR: kurir.rs

FOTO: ivan vučićević