Maja Marinković i Taki
Scandal

21 Januara, 2022 23:09

TAKI OTKRIO ŠOKANTNE DETALJE IZ ZADRUGE: „Kovali su plan za Maju!“

Radomir Taki Marinković, otac Maje Marinković večeras je gostovao u emisiji “Pitam za druga“ i otkrio šokantne detalje odnosa njegove ćerke sa Filipom Carem. Na početku, Taki je prokomentarisao Carevo ponašanje u “Zadruzi“ nakon Majine diskvalifikacije i njegov odnos sa Anom Jovanović.

IVAN VUČIĆEVIĆ

– Otkad je ušao Ša, Tara se povampirila. Jedno vreme je bila mirna, a sada je dala gas. Ana je devojka koja traži mesto pod suncem. Vidim ja šta Car hoće sa njom. Ona je devojka za žurku, za utorak veče u Zadruzi. Ona zna šta su preživele Dalila, Sanja i uleće u nešto tako. Caru se svaka sviđa, njemu bi se i krava svidela. On se i svoje senke plaši, a ne ponija. On je čovek cirkuzant običan, jedan klovn. Kako da imam lepo mišljenje o čoveku koji mi je diskvalifikovao dete iz Zadruge i zadužio me sa 50.000 evra – rekao je Taki i dodao:

 Dejan je pre neko veče rekao da su Car i Dalila zaslužni za njenu diskvalifikaciju, jer je Maja primetila kako su se gledali njih dvoje. Maja je sve videla. Kovali su plan za Maju, ona im je tu smetala. On je prizivao da uđe u Zadrugu, pa eto šta je uradio. On nikog ne voli, samo sebe. On ne sme da se vrati u Hrvatsku, koliko znam on je pretukao neku bivšu deovjku i sada ne sme da se vrati u Zagreb – rekao je otac Maje Marinković u gore pomenutoj emisiji.

IVAN VUČIĆEVIĆ

Pročitajte: Saška Karan isprozivala Bekutu: „Taj Mrka je zaslužio barem 40 dana crnine!“

AUTOR: SCANDAL!

FOTO: IVAN VUČIĆEVIĆ/ATA/IMAGES