svet

June 27, 2014 01:00

By

Tanja Savić o porodičnoj svađi: Ostala sam bez ičega

star_92_26.12.2013_595 (1)

Nakon što je medije preplavila informacija da je Staniša Savić, otac folk pevačice od ćerkinog novca kupio kuću na svoje ime, a potom odbio da joj preda papire kako bi ona prodala tu nekretninu, oglasila se i Tanja koja je potvrdila navode i dodala da je ostala bez ičega.

Folk pevačica Tanja Savić nedavno je ostala bez svog doma, kada je njen otac Staniša Savić odlučio da nekretninu koju je Tanja finansirala zavede na svoje ime, a kada je ona poželela da je proda, to joj nije dozvolio.

“Ja sam godinama davala pare mami da mi čuva novac i oni su kupili kuću. Ja tada nisam bila tu, a oni su je prepisali na tatino ime. Sada kada je došlo vreme da meni novac treba, nisam mogla da dobijem odobrenje da mogu da prodam kuću”, rekla je Tanja za portal SrbijaDanas.com i navela da je u pitanju cifra od oko 100.000 evra.

Tanja je navela da posle svega što se dogodilo ne razgovara sa ocem, ali da je sa majkom, bratom i sestrom ostala u dobrim odnosima.

“Jako sam razočarana. Imala sam velike planove za sebe i svoju porodicu, a sada sam ostala bez ičega i teško mi je zbog toga. Međutim, život ide dalje, ja ću zaraditi”, rekla je Savićeva, koja tvrdi da uprkos svemu ne planira da novac vrati sudskim putem, jer je ipak u pitanju porodica.

Izvor: Opera 17
Foto: Life Content