svet

March 3, 2015 09:30

By

Tanja Savić: Ojadila ljude za 3.000 evra i pobegla u Australiju!

tanja savic svet

Pevačica Tanja Savić prevarila je ljude za nastup u poznatoj diskoteci u Doboju za 3.000 evra. Pevačici je kolega iz “Granda” Amar Gile Jašarspahić nabacio tezgu preko svog druga koji je menadžer u klubu gde je trebalo ona da peva, ali je ona uzela pare i pobegla.

Tanja je kao uslov izričito tražila da novac za nastup uplate mesec dana ranije, što nije zakucano pravilo, da bi ona samo dan pred nastup javila da navodno ima smrtni slučaj, a već uveče je gostovala u jednoj emisiji koja se emitovala uživo. Sledećeg jutra spakovala je kofere i sa mužem pobegla u Australiju.

“Gile je zvao Tanju i rekao joj kako je njegov prijatelj zainteresovan da ona peva u klubu u Doboju. Iako nije imala mnogo zakazanih tezgi, kolega joj je pomogao da zaradi novac, ali ga je ona ispalila. Tanja i njen suprug insistirali su na tome da dobiju novac mesec dana pre nastupa, iako nije praksa da bilo kome tako izađemo u susret. Dali smo joj sav novac, da bi ona samo dan pred nastup javila da ima smrtni slučaj i da ne može da peva”, priča izvor iz diskoteke, i dodaje da su u prvi mah poverovali u pevačicinu priču, ali već sutradan su saznali da je cela priča bila smišljena.

“Iz novina smo saznali da ona uopšte nema smrtni slučaj, već da je sa porodicom otputovala u Australiju i da joj je novac u stvari trebao za put. Nikada nismo radili sa takvim neprofesionalcima. Ovo nije dobro po nju i njen dalji rad, jer sada cela Bosna zna da nikad sa njom ne mogu biti sigurni”, priča izvor koji nije želo da otkriva svoje ime.

Pevač Amar Gile Jašarspahić jer rekao da je uzela novac i posle se pojavila.

“Gledajte, ne prozivam kolege, ali ona je uzela novac i posle se nije pojavila. Tada, kada se sve to dešavalo, bio sam u Americi. Javili su mi da neće doći i tada je nastao veliki problem kako objasniti ljudima da nije do mene, već do njenog neodgovornog ponašanja. Kada je javila da neće doći, našli smo di-džeja da nastupi umesto nje. Menadžer kluba i ja smo dali 3.000 evra kako bi ona došla da peva. I navodno je imala smrtni slučaj, a to veče je bila u nekoj emisiji uživo”, rekao je Gile.

“Data joj je kapara 3.000 evra, ali se ona nije pojavila niti je pare vratila. Nekoliko sati pre nastupa pozvao nas je jedan čovek i rekao da se ona neće pojaviti iz privatnih razloga”, rekao je menadžer kluba Davor.

amar-gile-jasarspahic1

Izvor: Alo
Foto: Svet.rs